Rapportér

Lejlighed til leje, Holte, Klik her for at se vejnavnVej ikke angivet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 792722
  • Lejlighed
  • 88 m2
  • 3
  • 12.900 Kroner
  • 38.700 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Dejlig villalejlighed med adgang til stor have

Via egen indgang er der trappe op til den hyggelige villalejlighed.

Lejligheden indeholder hyggeligt køkken / alrum hvorfra der er udgang til stor vestvendt altan med fantastisk udsigt over området til Furesø.

I forlængelse af køkken / alrummet ligger den store opholdsstue med loft til kip og fritlagte bjælker.

Desuden stort badeværelse med bruseniche samt to værelser med indbygget opbevaringsplads. I det hele taget er etagens skunkrum udnyttet på bedste vis til opbevaringsrum med skydelåger.

Lejer har egen garage, vaskerum i kælderen og adgang til stor fredelig have primært med græs.

kontakt Niels på [email protected] for yderligere oplysninger eller for at booke en fremvisning af denne hyggelige bolig.

Ejendommen er en gedigen villa med nyere tag fra 2012 og til lejligheden er der brugsret til stor have og garage.

Ejendommen ligger tæt på Vaserne, Rude Skov og Furesø, så der er rig mulighed for at nyde naturen. Holte Midtpunkt ligger ca. 2 km væk og her finder man ud over 3 dagligevareforretninger også et udvalg af små specialforretninger og spisesteder.

Ved siden af Holte Midtpunkt ligger Holte station hvorfra der går busser og S-tog. Man kan desuden tage bussen lige udenfor døren.

Holte er den nordligste bydel til København, beliggende i Rudersdal Kommune i Nordsjælland. Bydelen Holte-Nærum har 120.000 indbyggere og huser bl.a. rådhus, Holte Station og Holte Havn ud til Vejlesø.

Holte består overvejende af villakvarterer og ligger knap 20 kilometer nord for København Centrum.Holte gennemskæres af Kongevejen, der fører fra Kongens Lyngby til Hillerød. Den ligger i hullet mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...