Rapportér

Lejlighed til leje, Virum, Klik her for at se vejnavnCedervænget x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 839624
  • Lejlighed
  • 86 m2
  • 3
  • 1.2.2020
  • 13.800 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Totalrenoveret moderne lejlighed - kun til internationale kunder

Med en perfekt beliggenhed centralt i Virum finder I denne store skønne lejlighed, som efter en omfattende renovering står klar til indflytning 1. februar 2020.
Selve lejligheden består af en stor stue med udgang til 5 kvm solrig altan, samt to pæne værelser, entre og badeværelse.

Lejligheden har et topmoderne køkkenalrum installeret med helt nyt luksuriøst snedkerkøkken, som tilbyder alle ønskelige faciliteter. Herunder Siemens hårde hvidevarer så som indbygget opvaskemaskine og kølefrys, stor induktionskogetop og ovn, nedsænket vask med Quooker Fusion, samt emhætte, mikroovn og vaske/tørremaskine til tøj.
Badeværelset er ligeledes helt nyt og fremstår lækkert med marmorlignende fliser, bruseniche, indbygget IFÖ hængetoilet, vaskemøbel samt højskab, stort spejl og el-håndklædetørre. Loftet er sænket og har indbygget spots samt el-udsugning.
To gode soveværelser begge med garderobeskabe - ligesom der er indbyggede skabe i entreen.
Alle vægge og lofter, samt træværk er nymalede og bøgeparketgulvene er nyafhøvlede og lakerede.

Der stilles eget kælderrum til disposition og ejendommen tilbyder desuden tørrerum og cykelkælder.
Der er fri parkering foran ejendommen og meget nem adgang til motorvejsnettet, Kgs. Lyngby, Lundtofte og Nærum. Der er 17 km til Rådhuspladsen og det tager kun 25 minutter med S-toget til Nørreport Station.

Her kommer man til at bo i et stille, grønt og samtidig centralt område med kort gåafstand til stort set alle daglige fornødenheder. Inden for få hundrede meter finder man blandt andet stort butikstorv og Virum S-togsstation. Dertil tæt på Geels Skov, Mølleåen, Furesøen og Frederiksdal.

Der er installeret bredbånd via trådløst modem fra Yousee. Abonnementet kan overtages.
Udlejes ikke som delebolig og kun til internationale kunder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Lyngby-Taarbæk kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Virum