Lägenhet till uthyrning , Frederiksberg, Klicka här för att se gatunamnCamilla Nielsens Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 823999
  • Lägenhet
  • 101 m2
  • 4
  • 17 500 Kronor

3 soveværelser, altan og elevator!

Beliggende højt oppe i en flot ejendom, finder vi denne dejligt lyse lejlighed på Frederiksberg som er helt oplagt for enhver der ønsker at kunne brede sig, eller jer som har brug for nogle soveværelser! Lejligheden er præget at at være velholdt og fremstår i nyere stand, da den indenfor de sidste par år har gennemgået løbende istandsættelse. Her er tre soveværelser, en stor og funktionel stue, med udsigt til vestvendt altan, også det pæne køkken og nyere badeværelser som alle er indflytningsklare rum/faciliteter.
Her er praktiske detaljer som bluetooth højtalere, kaffemaskine, og mikroovn.
Derudover vil man som lejer have råderum over et opbevarings rum i kælderen, gode fælles vaske-muligheder i kælderen, 100/100 mbit internet, gode parkerings muligheder rundt om bygningen og meget mere. Indkøb og offentlig transport ligger to minutters gang væk og der er utallige rekreative områder, blandt andet en stor grøn gård ved foden af ejendommen.
Boligen overtages delvis møbleret.

Forbrug er inkl. i lejen.

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om hyresbostaden samt kontaktuppgifter till hyresvärden