Lägenhet till uthyrning , Köpenhamn K, Klicka här för att se gatunamnNiels Hemmingsens Gade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 814793
  • Lägenhet
  • 220 m2
  • 4
  • 18.9.2019
  • 35 000 Kronor
Ta emot info!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Imponerende lejlighed udført i eksklusive materialer

Lejligheden er beliggende centralt tæt ved Gråbrødre Torv, men tilbagetrukket fra den daglige aktivitet i baghus. Lejligheden er beliggende øverst i ejendommen, hvorfra en unik stilhed i indre by kan nydes.
Lejligheden er karakteriseret ved store og brede vinduespartier, fritstående bjælker, ovenlysvinduer samt en åben planløsning der giver et godt indeklima.

Lejligheden er indrettet med entre med indbyggede skabe og videre passage til det imponerende åbne stuerum, med fritstående bjælker, flot lysindfald og en centralt placeret pejs. Stuerummet er integreret med køkkenet - og fungerer både som kontor, spisestue, opholdsstue mm.. Køkkenet er et snedkerkøkken af høj kvalitet, med alle hårde gængse hvidevarer og en flot stenplade på køkkenøen.

Der forefindes to gode soveværelser i hver sin ende af lejligheden, hvor der fra det ene er direkte adgang til walk-in closet. Der er yderligere et gæsteværelse med sofa, der også kan indrettes som kontor eller børneværelse. Stort badeværelse med separat brus samt vaskesøjle. Endvidere gæstetoilet.

Lejligheden udlejes fuldt møbleret for en periode på 6-36 måneder. Udlejes ikke som delebolig.

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om hyresbostaden samt kontaktuppgifter till hyresvärden