Lägenhet till uthyrning , Næstved, Klicka här för att se gatunamnIndre Vordingborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 812783
  • Lägenhet
  • 75 m2
  • 3
  • 15.8.2019
  • 7 250 Kronor
  • 21 750 Kronor
  • 7 250 Kronor

75 m2 lejlighed til leje i 4700 Næstved

Om lejligheden
Nyistandsat flot 3-værelses lejlighed på 75 m2 udlejes uden tidsbegrænsning. Kort afstand til
centrum. Lys, venlig og i god
kvalitet.

Om Ejendommen
Morderne ejendom beliggende i børnevenligt, udbygget villakvarter. Bygningen fremstår elegant og består både af detail og bolig. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Næstved
Næstved fungerer som Sydsjællands knudepunkt og er tidligere blevet kåret som Danmarks tredjebedste handelsby. Den er især velbesøgt i august måned, hvor der afholdes Suså Festival for moderne musik. Ligeledes afholdes der musikfestivalen Grøn Koncert over hele landet, hvor Næstved er ét af de steder, som får fast besøg. Byen har egen station og er samlingspunkt for al offentlig transport mellem Nykøbing Falster og København, samtidig med at den har adskillige togforbindelser til andre sjællandske byer. Næstved kan tilkøres fra flere større veje, herunder hovedfærdselsåren Næstved-Rønnede til Sydmotorvejen. Allerede før 1274 havde Næstved købstadsstatus, og torvet er ældre end 1140. De to navne - Axeltorv og Hjultorv - fortæller, at her blev tilført og solgt varer på hjul (aksler). Det var især landboerne, som kom for at sælge deres produkter. I dag er Næstved kendt for sine indkøbscentre og sit smukke bymiljø med mange spændende specialforretninger. Der afholdes stadig torvedage, og midtbyen holder flere gange om året City nat, hvor byens forretninger har åbent til kl. 22. I Næstved Stor-Center er der længe åbent hver lørdag og første og sidste søndag i måneden, ligesom der fra tid til anden arrangeres aftenåbent og underholdning.

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om hyresbostaden samt kontaktuppgifter till hyresvärden