Lägenhet till uthyrning , Præstø, Klicka här för att se gatunamnØsterbro xxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 769583
  • Lägenhet
  • 112 m2
  • 3
  • 1.2.2019
  • 8 875 Kronor
  • 26 625 Kronor
  • 8 875 Kronor

112 m2 lejlighed til leje i 4720 Præstø

Om lejligheden
Det tidligere plejehjem Fjordgården er ombygget og indrettet til 27 lækre lyse lejeboliger i 1. plan. Bebyggelsen ligger centralt og hyggeligt i Præstø med 50 meter til fjorden, gode adgangsforhold og masser af parkeringspladser. Alle boligerne er indrettet med fokus på lyse rum, materialer i god kvalitet og der er egen flisebelagt terrasse og pulterrum i kælderen. De fælles ude arealer passes og plejes af tilknyttet vicevært. Her er lækkert at bo i de rolige omgivelser. Boligerne lever op til de skarpe energikrav i bygningsreglementet og man skal derfor forvente meget attraktive varmeudgifter.
Det er nu den sidste etape 3 der udbydes med i alt 10 lejemål. Etape 1 og 2 er fuldt udlejet. Vi har valgt at målgruppen til disse boliger eksklusivt skal være seniorer, så der sikres en ensartet holdning til trivsel og adfærd. Det sikre stabile og trygge omgivelser for alle beboere.
Kontakt for oplysninger om det åbne hus.

Om Ejendommen
I selve Præstø by udbydes denne boligudlejningsejendom - skøn beliggenhed
tæt på handelsgaden, kun 100 m fra dagligvarebutik og med kort
afstand til rekreative områder langs Præstø Fjord.
Ejendommen, som oprindeligt har været anvendt som plejehjem.

Om Præstø
Præstø er først og fremmest en hyggelig handelsby med små cafeer og et levende havnemiljø. Rundt omkring er der stadig mange steder, der bekræfter byens spændende historie. Idyllen er bevaret i Præstø, hvis historiske islæt ikke fornægter sig. Byen med de toppede brosten i gaderne og små sammenhængende pastelfarvede huse, fik i 1403 tildelt købstadsprivilegier af den nyudnævnte konge, Erik af Pommern.
Et par hundrede år senere satte Gøngehøvdingen og hans mænd, Snaphanerne, for alvor Præstø på det historiske landkort, da kampen mod svensken fandt sted på denne egn.

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om hyresbostaden samt kontaktuppgifter till hyresvärden