Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Århus N

Du har søgt efter Værelser til leje i følgende byer: Århus N.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værelser til leje i følgende byer: Århus N.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værelse i Århus N

Århus N er den Nordlige del af Århus, hvor bydelene Christiansbjerg, Trøjborg (størstedelen), Risskov, Marienlund og Katrinebjerg ligger. Århus N er et stort område, der huser både Århus Handelshøjskole (Del af AU), Århus tekniske skole, samt andre uddannelsesinstitutioner

Samlet set er der ca. 30.000 indbyggere i Århus N.

 

Find værelse til leje i Århus N på voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Århus N, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser  i Århus N . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Århus N herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Århus N end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Århus N

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Århus N. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Århus N der matcher dine søgekriterier.