Rapportér

Værelse til leje, Højbjerg, Oddervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 849102
  • Værelse
  • 10 m2
  • 3.625 Kroner

Roomie m/k søges til lækker lejlighed i Højbjerg

Da min roomie flytter ud, søger jeg en ny roomie fra 1. Februar 2020. Det er en lækker 3-værelses lejlighed på 74 kvadratmeter i Højbjerg som vi deler. Lejligheden ligger i et godt område med kun 100 meter fra skoven og 800 meter ned til den uendelige bro ved havet. Derudover er det tæt på Marselisborg, Dyrehaven, Moesgaard og Ceres park, AGF’s hjemmebane og kun lidt under 4 km fra centrum.

Huslejen er 3625 kr. incl. vand, vaskemaskine og tørretumbler. Dertil kommer acconto på 565 kr. for varme, strøm og internet.

Lejligheden består af to lige store værelser, et stort køkkenalrum og stue samt en dejlig gårdhave. Dit værelse er lyst og venligt og har direkte udgang til gårdhaven. Der er gratis vask med vaskemaskine og tørretumbler og et tørrerum samt fælles opbevaringsrum, hvor cykler også kan opbevares, hvis du ikke vil have cyklen stående i det udvendige cykelskur. Desuden er der også en opvaskemaskine i husstanden, som naturligvis afhjælper den ellers langvarige og kedelige opvask. Derudover er der en parkeringsplads i gården og et busstoppested lige foran huset med afgang mod city og uni ca. hvert kvarter.

Jeg selv er en 23-årig psykologistuderende fra Thy, som starter på 6. semester om lidt. Jeg interesserer mig for litteratur, musik og politik samt meget andet. Jeg spiller lidt musik i fritiden og har en pladeafspiller stående. Jeg kommer fra en stor familie og har jeg gået på Testrup højskole, så jeg er socialt anlagt.

Jeg søger en roomie (m/k), som er interesseret i at skabe et godt fælles miljø med plads til hinanden, og som også er klar på at hygge sammen engang imellem med fælles aftensmad, en god hyggestund med vin eller øl, se film, spille spil osv. Jeg ynder selv bl.a. at spille et slag kort eller det sagnomspundne Bezzerwizzer, men jeg er med på det meste, når det kommer til sådanne herligheder! Privatliv skal dog også respekteres – what a surprise!

Rengøring skal selvfølgelig deles, og det ville være rigtigt fedt med en plan. Det har jeg haft med min snart tidligere roomie, og det har fungeret ganske glimrende, og jeg tror også, det ville være nemmere for os begge.

Indflytning er som udgangspunkt 1. februar 2020.

Depositum er på 3 måneders leje + 2 måneders forudbetalt husleje, fordi der er 3 måneders opsigelse på værelset.

Send en besked til mig med lidt info om dig selv, hvis du er interesseret

Du linkes videre til en anden betalingssøgemaskine, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Højbjerg