Rapportér

Værelse til leje, Viby J, Klik her for at se vejnavnGrøfthøjparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 850630
  • Værelse
  • 15 m2
  • 1
  • 2.600 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

15 M2 VÆRELSE I VIBY J – 2.600 KR

Lækkert 15 m2 (inkl. klædeskab) østvendt værelse i 83 m2 dele-3'er i Grøfthøjparken i Viby J, udlejer jeg til alm. rolig og ansvarlig ikke-ryger, fra 15. februar eller 1. marts 2020. Da Louisa, der har boet i værelset, skal ud og rejse.

Beliggenheden er i et roligt grønt område, tæt ved bus, 20-25 min. til midtbyen og 40-45 til Uni. Vi har fælles spisekøkken, vestvendt altan, fælles gang, badeværelse og 80/80 bit Internet. I stuen bor Kristian, og i det lille værelse bor jeg (der har lejligheden), men jeg pendler ofte, eller er hos min kæreste.

Den månedlige værelseleje er 2.600 kr, sat efter størrelsesandel og lejlighedens leje. Det er inkl. anslået aconto-forbrug, der kan justeres. Vaskeri afregnes separat. Vi har ordnede kontraktforhold jf. Lejeloven for værelser, med 1 el. 2 mds. gensidig opsigelse.

Samlet indskud er 2 eller 3 måneders leje, afhængig af om du foretrækker 1 el. 2 måneders gensidig opsigelse. Ved kontrakt/nøgler betaler du (ved 1 mds. opsigelse) således:

2.600 kr for første måneds alm. husleje.
2.600 kr i forudbetalt husleje for den sidste måned inden fraflytning. Dvs. ved opsigelse skal du så ikke betale den sidste måned inden du flytter.
2.600 kr i depositum, som du får igen ved fraflyt (med fradrag for evt. skader, tabt nøgle/brik el.lign.).
I ALT skal du således betale 7.800 kr, når du flytter ind, og får de 5.200 tilbage i forbindelse med når du flyttet igen.
Ønsker du 2 måneders gensidig opsigelse, er indskudet en ekstra måneds forudbetaltleje.

Vi er rolige typer og forventer, at du ikke holder store fester o.lign. i lejligheden. Men at det er naturligt for dig, at deltage aktivt i almindelig regelmæssig rengøring. Du er velkommen med spørgsmål, og til efter aftale at komme på besøg og kigge.

PS: der er renovering sidst i januar, så der kan være håndværkerrod i da.

Hilsener, Simon

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Viby J