Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Dronninglund

Du har søgt efter Værelser i Dronninglund. Mere info om værelser til leje i Dronninglund.
Du har søgt efter Værelser i Dronninglund. Mere info om værelser til leje i Dronninglund.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Dronninglund. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Dronninglund

Dronninglund er en by i Brønderslev Kommune, der er beliggende i Vendsyssel. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, efter hun i 1690 fik Dronninglund Slot til eje. Tidligere var slottet et kloster ved navn Hundslund Kloster, der blev bygget i 1200-tallet, som Dronninglund voksede op omkring. Nord for Dronninglund ligger Dronninglund Storskov, der er en del af Jydske Ås. I dag er Dronninglund en hyggelig by med flere detailbutikker, en folkeskole samt et gymnasium. Dronninglunds naboby, Hjallerup, afholder hver sommer et stort marked ved navn Hjallerup Marked, der tiltrækker mange mennesker til området.

Dronninglund havde i 2011 3.196 indbyggere. Byen ligger i Brønderslev Kommune i den østlige del af Vendsyssel. Dronninglund ligger knapt 30 km fra Aalborg Centrum. Dronninglund er naboby til Hjallerup. De største gader er Nørregade, Slotsgade samt Østre Ringgade.

 

Ledige værelse til leje i Dronninglund på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Dronninglund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Dronninglund. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Dronninglund . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Dronninglund herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Dronninglund end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Dronninglund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Dronninglund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Dronninglund der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Dronninglund?

I Dronninglund finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Dronninglund ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Dronninglund kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Dronninglund ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Dronninglund.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Dronninglund ?

Prisen på en lejebolig i Dronninglund afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Dronninglund.