Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Gentofte

Du har søgt efter Værelser i Gentofte. Mere info om værelser til leje i Gentofte.
Du har søgt efter Værelser i Gentofte. Mere info om værelser til leje i Gentofte.

Værd at vide når du søger værelse i Gentofte

Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.

 

Ledige værelse til leje i Gentofte på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Gentofte, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Gentofte. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Gentofte . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Gentofte herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Gentofte end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Gentofte

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Gentofte. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Gentofte der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Gentofte?

I Gentofte finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Gentofte ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gentofte kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Gentofte ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Gentofte.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Gentofte ?

Prisen på en lejebolig i Gentofte afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Gentofte.