Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Taastrup

Du har søgt efter Værelser i Taastrup. Mere info om værelser til leje i Taastrup.
Du har søgt efter Værelser i Taastrup. Mere info om værelser til leje i Taastrup.

Værd at vide når du søger værelse i Taastrup

Taastrup er en satellitby til København med mere end 30.000 indbyggere. Tidligere var Taastrup og Høje Taastrup to forskellige byer, men i dag er de vokset sammen til at være en by. Taastrup er hovedbyen i Høje Taastrup Kommune, der hører under Region Hovedstaden. Ifølge retskrivningsordbogen er den korrekte stavemåde Tåstrup, men Høje Taastrup Kommune har besluttet at benytte den gamle stavemåde med to a’er, hvilket efterhånden er blevet den mest brugte af de to.

Taastrup Station åbnede i 1847 og Taastrup voksede derefter rundt omkring stationen. Langt størstedelen af Taastrups detailhandel er centreret omkring hovedgaden Taastrup Hovedgade samt i butikscenteret Taastrup Stationscenter. Der er dog andre butikscentre i byen. 

Taastrup havde i 2011 et indbyggertal på 32.406. Høje Taastrup Kommune har et samlet areal på 78,41 km2 og et samlet indbyggertal på 47.881, hvilket gør den til en af de største kommuner i Storkøbenhavn. Taastrup har gode forbindelser til København og resten af Sjælland, både med offentlig transport, og med direkte forbindelse til motorvejsnettet og Roskildevej. Den vigtigste gade i byen er Taastrup Hovedgade, hvor størstedelen af byens detailhandel befinder sig.

 

Ledige værelse til leje i Taastrup på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Taastrup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Taastrup. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Taastrup . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Taastrup herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Taastrup end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Taastrup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Taastrup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Taastrup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Taastrup?

I Taastrup finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Taastrup ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Taastrup kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Taastrup ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Taastrup.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Taastrup ?

Prisen på en lejebolig i Taastrup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Taastrup.