Lejlighed til leje, Vejle, Klik her for at se vejnavntønnesgade xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 768695
  • Lejlighed
  • 85 m2
  • 3
  • 7.465 Kroner

Veldisponeret strøg-lejlighed med 3 værelser, Vejle

Er I en lille børnefamilie eller flere modne personer, som søger en delevenlig lejlighed, med en ekstrem central og god beliggenhed, så er denne lejlighed helt sikkert noget for Jer.

Denne sjældent udbudte lejlighed er beliggende på 3. sal i en præsentabel og rolig ejendom på [xxxxx] , lige for foden af gågaden, ved siden af shoppingcentret Mary´s, og kun et stenkast fra det hyggelige og populære Latinerkvarter. Man har således alverdens butikker og indbydende spisesteder lige udenfor sin dør.

Der er tale om en taglejlighed med entre/fordelingsgang, en større stue, tre gode værelser, et køkken samt et badeværelse.

Køkkenet er fra HTH og blev monteret i 2017. Af hvidevarer findes et køle-fryseskab, komfur, emhætte samt opvaskemaskine.

Alle rummene har nye gulve og hele lejligheden er nymalet. I det ene værelse findes indbyggede skabe.

Der er mulighed for selv at tilslutte egen vaskemaskine samt tørretumbler i lejlighedens badeværelse. Alternativt kan det inkluderes i lejen, hvis man ønsker at udlejer skal stå herfor.

Fra lejligheden har man adgang til eget loftsrum. Derudover er det muligt at leje et ekstra depotrum i ejendommens baggård, hvis man ønsker mere opbevaringsplads.

Ejendommen har en stille og privat baggård, hvor der er et overdækket skur til cykelparkering samt masser af gårdsplads til at nyde nogle hyggelige stunder udendørs.

Der er ingen private parkeringspladser ved ejendommen, men som beboer kan man erhverve et parkeringsbevis hos Vejle Kommune, som tillader fri parkering i alle de omkringliggende gader. Beviset koster ca. 40 kr/mdr..

Der er alt i alt tale om en særdeles rummelig og indbydende lejlighed, i god stand og med en meget central beliggenhed, som vil opfylde de fleste boligsøgendes behov. Kontakt os for at bestille en fremvisning.

Indflytning kan ske 1. februar 2019.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Vejle kommune - klik her for mere info...