Rapportér

Lejlighed til leje, Vejle, Klik her for at se vejnavnvesterbrogade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 795210
  • Lejlighed
  • 87 m2
  • 1
  • 1.8.2019
  • 5.996,53 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Central 3 værelses i Vejle

Hermed udbydes en pæn 3-værelses lejlighed på 87 kvm., med ideel beliggenhed i forhold til Campus og midtbyen, som er indenfor gå-afstand.

Lejligheden er beliggende i stueetagen og indeholder en entré med adgang til et mindre badeværelse med brus og et pænt, funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer.

Derudover indeholder lejligheden 3 værelser en suite, alle med trægulve.

Lejligheden overtages istandsat.

Foruden lejligheden følger råderet over et privat depotrum.

Ejendommen er beliggende på Vesterbrogade. Der er busstoppested lige foran ejendommen, hvilket gør det nemt, at benytte offentlig transport.

Til ejendommen hører en rolige baggård, hvor der findes et fælles cykelskur og et flisebelagt fællesareal, hvorfra man kan nyde solen. Der forefindes endvidere parkeringspladser i ejendommens baggård, som er forbeholdt ejendommens beboere, ligesom der er offentlige p-båse lige foran ejendommen.

Der er fællesvaskeri i kælderen med vaskemaskiner og tørretumbler. Her betales særskilt 75kr/mdr for anvendelse af maskinerne.

Husdyr er ikke tilladt.

A conto varme + vand: 525 + 250 kr/mdr.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Vejle kommune - klik her for mere info...