Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

102 m2 lejlighed til leje i 9200 Aalborg SV

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1048264
  • Lejlighed
  • 102 m2
  • 4
  • 10.150 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Aalborg SV

Bo i et af de skønne rækkehuse
Alle rækkehusene i Sofiendalen er indrettet med store køkken/alrum, som er bygget i forbindelse med stuen. Tilsammen danner det store åbne rum rammen for et hyggeligt fællesskab og liv.I midten af Sofiendalen finder du rækkehusene, som har udsigt til de skønne grønne fællesarealer. Rækkehusene har en mørk teglbase, som bliver komplimenteret af en elegant aluminiumskasse, som giver byggeriet en lethed og et spændende spil i facaden.

Der er højt til loftet i alle boligerne, hvilket giver plads til stilrene høje vinduer, som giver et dejligt naturligt lysindfald i rækkehusene. Vinduerne skaber et elegant udtryk og trækker samtidigt den smukke natur ind i boligernes rum.Alle boligerne har desuden udgang til egen privat terrasse i stueetagen, hvor der er videre adgang til de skønne grønne fællesområder, og de fleste rækkehuse har også en tagterrasse eller altan.Når du vælger at bo i et rækkehus, er der ikke langt, når du vil hen og sludre lidt med naboerne. Her kommer du til at bo i et hyggeligt fællesskab med dine egne private udeområder. I sådan et fællesskab vil du møde et bredt naboskab, som vil få glæde af hinanden. Her kommer du til at opleve en perfekt balance mellem privatliv og fællesskab.

Ved rækkehusene er der desuden carport, så du skal ikke bekymre dig om, hvor bilen skal holde parkeret.


Denne lejelejlighed ligger på Poul Anker Bechs Vej i Aalborg SV. Aalborg SV har postnummeret 9200, og ligger i kommunen Aalborg, som ligger i Aalborg. Boligen er i alt 102 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 30.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 10.150 kr. per måned.

Lignende boliger