Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Lejeboliger i Roskilde

Find ledige lejeboliger i Roskilde på listen herunder med boliger til leje i Roskilde. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Roskilde, så hvis du leder efter en bolig til leje i Roskilde er du kommet til det rigtige sted. Find din lejebolig i Roskilde nu. God fornøjelse. Mere info om lejeboliger i Roskilde.

Lav en boligagent for din nye lejebolig her

38 boliger fundet
1 2 3 >

Hvad er en lejebolig?

En lejebolig er en bolig, som du lejer i stedet for at købe. Det kan være en lejlighed, et hus, et værelse eller et rækkehus. Det er en fleksibel løsning, som giver dig mulighed for at bo i et bestemt område, uden at du skal binde dig til at købe en bolig.

Når du lejer en bolig, betaler du en månedlig leje afhængigt af størrelse, beliggenhed og andre faktorer. Når du lejer en bolig, er det vigtigt at læse lejekontrakten grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet i lejen og hvilke forpligtelser du har som lejer.

Der er mange fordele ved at leje en bolig. For det første kan det være billigere andre boligformer. Det betyder, at du kan spare penge og bruge dem på andre ting. For det andet kan det være lettere at flytte, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at sælge din bolig, før du flytter. For det tredje får du i mange lejeboliger hjælp fra udlejeren eller ejendomsselskabet, hvis der er problemer med lejemålet, såsom vandrør der springer, stoppede afløb osv.

Alt i alt er leje af en bolig en god løsning for dem, der ønsker fleksibilitet og ikke ønsker at binde sig til et sted. En bolig til leje kan være en billiger løsning end andre boligformer, og det er let og fleksibelt at flytte igen, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at finde en køber, men blot skal opsige lejemålet og flytte til en ny bolig når lejeperioden udløber.

Lejebolig i Roskilde

Hvis du søger en lejebolig i Roskilde, bør du starte din lejeboligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejebolig i Roskilde ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type lejebolig i Roskilde til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejeboligerne, så du ser de mest relevante lejeboliger først.

Når du leder efter en ny lejebolig i Roskilde, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejebolig i Roskilde, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Roskilde, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig i Roskilde, lejebolig i Roskilde, lejlighed i Roskilde, værelse i Roskilde, lejelejlighed i Roskilde, hus i Roskilde, studiebolig i Roskilde, villa i Roskilde, rækkehus i Roskilde, roommate i Roskilde eller roomie i Roskilde.

Vi har stort set alle typer lejeboliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Roskilde

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Roskilde? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Roskilde. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Roskilde!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Roskilde. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Roskilde skal beliggenheden være - skal lejeboligen ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? skal boligen ligge i naturskønne omgivelser? Skal boligen ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Roskilde

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Roskilde. Du kan søge efter ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på Voreslejebolig.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Roskilde.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Roskilde, kan du gøre det via disse links: Bolig i Roskilde, lejebolig i Roskilde, lejlighed i Roskilde, værelse i Roskilde, lejelejlighed i Roskilde, hus i Roskilde, studiebolig i Roskilde, villa i Roskilde, rækkehus i Roskilde, roomie i Roskilde, boliger i Roskilde, lejeboliger i Roskilde, lejligheder i Roskilde, værelser i Roskilde, lejelejligheder i Roskilde, studieboliger i Roskilde, villaer i Roskilde, rækkehuse i Roskilde, huse i Roskilde, bolig til leje i Roskilde, lejlighed til leje i Roskilde, værelse til leje i Roskilde, hus til leje i Roskilde, villa til leje i Roskilde, rækkehus til leje i Roskilde, studiebolig til leje i Roskilde, boliger til leje i Roskilde, lejligheder til leje i Roskilde, værelser til leje i Roskilde, huse til leje i Roskilde, villaer til leje i Roskilde, rækkehuse til leje i Roskilde, studieboliger til leje i Roskilde, ledige boliger i Roskilde, ledige lejeboliger i Roskilde, ledige lejligheder i Roskilde, ledige værelser i Roskilde, ledige lejelejligheder i Roskilde, ledige studieboliger i Roskilde, ledige villaer i Roskilde, ledige rækkehuse i Roskilde, boligportal Roskilde, boligportalen Roskilde, roommate i Roskilde og ledige huse i Roskilde.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Roskilde, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejebolig i Roskilde, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Lejeboliger i Roskilde

Hvis du søger lejeboliger i Roskilde, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejeboliger i Roskilde ved at kigge på listen ovenfor. Hvis du leder efter lejeboliger i Roskilde til en bestemt pris, kan du bruge søgefilteret til at sortere lejeboligerne, så du ser de mest relevante lejeboliger først.

Når du leder efter lejeboliger i Roskilde, er det vigtigt at være skarp på lejeboligmarkedet og hvilke type lejeboliger i Roskilde, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Roskilde, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Roskilde, lejeboliger i Roskilde, lejligheder i Roskilde, værelser i Roskilde, lejelejligheder i Roskilde, studieboliger i Roskilde, villaer i Roskilde, rækkehuse i Roskilde eller huse i Roskilde.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Boliger til leje i Roskilde

Hvis du søger boliger til leje i Roskilde, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye boliger til leje i Roskilde ved at kigge på listen ovenfor. Hvis du leder efter boliger til leje i Roskilde til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere boligerne, så du ser de mest relevante boliger først.

Når du leder efter boliger til leje i Roskilde, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type boliger til leje i Roskilde, du præcist søger. Der findes alle typer boliger til leje i Roskilde, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Roskilde, lejligheder til leje i Roskilde, værelser til leje i Roskilde, huse til leje i Roskilde, villaer til leje i Roskilde, rækkehuse til leje i Roskilde eller studieboliger til leje i Roskilde.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Bolig til leje i Roskilde

Hvis du søger en bolig til leje i Roskilde, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny bolig til leje i Roskilde ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bolig til leje i Roskilde til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere boligerne, så du ser de mest relevante boliger først.

Når du leder efter en bolig til leje i Roskilde, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type bolig til leje i Roskilde, du præcist søger. Der findes alle typer bolig til leje i Roskilde, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Roskilde, lejlighed til leje i Roskilde, værelse til leje i Roskilde, hus til leje i Roskilde, villa til leje i Roskilde, rækkehus til leje i Roskilde eller studiebolig til leje i Roskilde.

Ledige lejeboliger i Roskilde

Hvis du søger ledige lejeboliger i Roskilde, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige lejeboliger i Roskilde ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige lejeboliger i Roskilde til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejeboligerne, så du ser de mest relevante lejeboliger først.

Når du leder efter ledige lejeboliger i Roskilde, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige lejeboliger i Roskilde, du præcist søger. Der findes alle typer ledige lejeboliger i Roskilde, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger ledige boliger i Roskilde, ledige lejeboliger i Roskilde, ledige lejligheder i Roskilde, ledige værelser i Roskilde, ledige lejelejligheder i Roskilde, ledige studieboliger i Roskilde, ledige villaer i Roskilde, ledige rækkehuse i Roskilde eller ledige huse i Roskilde.

Boligportal for Roskilde

Når du skal finde en lejebolig, er det vigtigt, at du finder den bedste boligportal for Roskilde. Voreslejebolig.dk er en boligportal for Roskilde, der samler næsten alle offentligt udbudte lejeboliger, og benyttes derfor af mange der leder efter den bedste boligportal for Roskilde. Det er vigtigt at du benytter den bedste boligportal for Roskilde, da du dermed også sikrer dig, at du får det største udbud af lejeboliger i Roskilde.

Boligportalen for Roskilde

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Roskilde er Voreslejebolig.dk et rigtig godt valg, da Voreslejebolig.dk er boligportalen for Roskilde, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Voreslejebolig.dk er med andre ord boligportalen for Roskilde, der samler alle ledige lejeboliger i Roskilde ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en ny lejebolig ledig i Roskilde et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Roskilde.

Værd at vide når du søger lejebolig i Roskilde

Roskilde er en livlig by på Sjælland, der emmer af charme og kultur. Herudover er Roskilde også en vigtig historisk brik i dansk historie, b.la. fordi byen en gang var Danmarks hovedstad.

Et signifikant monument i Roskilde er Roskilde Domkirke, som igennem flere århundreder har været kongefamiliens gravsted. Denne kirke er så fantastisk, at den nu er kommet på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv.

Af andet spændende dansk kultur er Vikingemuseum. Du kan her se hele 5 originale vikingeskibe, som stammer helt tilbage fra 1000-tallet. Der er mulighed for en helt masse spændende historie og sjove aktiviteter. Du kan bl.a. prøve at komme ud at sejle i et vikingeskib.

Roskilde har en hyggelig midtby, og her finder du også en hel masse butikker at shoppe i. I det charmerende centrum kan du 2 gange om ugen deltage i torvedage, hvor der bliver opstillet spændende boder! Du vil også kunne finde en masse genbrugs- og vintage-butikker i byen, som tilbyder en masse fedt tøj.
Herudover er der shopping centeret RO’s torv som også er en fed destination.

Du vil i Roskilde også kunne finde en helt masse caféer og restauranter, hvor du kan slå dig ned og nyde en god bid mad.

Af spændende aktiviteter summer Roskilde af liv! Som et af de helt store begivenheder er Roskilde festival at nævne! Men Roskilde byder også på utrolig mange andre musikoplevelser. 

Her får du overblik over lejeboliger i Roskilde. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Roskilde. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Roskilde har du bopæl i en skøn storby med både grønne områder og et rigt byliv med et væld af kulturtilbud.

Veje med ledige lejeboliger i Roskilde
Information om kommunen