Voreslejebolig.dk er en søgemaskine som samler ledige lejeboliger i Danmark

Vi understreger, at vi ikke formidler direkte kontakt mellem boligsøgere og udlejere. Vi understreger desuden, at vi ikke har aftaler med udlejerne om at formidle kontakt mellem udlejerne og boligsøgerne. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine, som forsøger at samle alle ledige boliger på markedet og som linker videre til de originale kilder. Når man klikker på den grønne kontakt-knap i annoncen, sendes man således videre til udlejerens egen hjemmeside, hvor man selv skal tage den direkte kontakt til udlejeren.

Voreslejebolig.dk er en dansk boligsøgemaskine, der forsøger at samle - aggregere - alle ledige lejeboliger i Danmark, således at du som boligsøger kan holde dig orienteret om hele lejeboligmarkedet via Voreslejebolig.dk. Dermed undgår du som boligsøger, at skulle holde dig orienteret om udbudte lejeboliger ved konstant at skulle kigge på mange hundrede forskellige hjemmesider - hvilket er en næsten umulig og ekstremt tidskrævende opgave.

Voreslejebolig.dk er også en helt automatisk markedsplatform, hvor brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af lejeboliger eller boligsøgeannoncer, hvor brugere kan komme i direkte med hinanden eller hvor brugere kan tilgå relevante søgeresultater i form af lejeboliger eller boligsøgere.

Voreslejebolig.dk giver som en helt unik ting på markedet desuden udlejere og lejere mulighed for at matche hinanden på en række blødere parametre, relateret til bofællesskab. Formålet er at aktivere lejemål med overskudsplads til udlejning. Mange potentielle udlejere med plads i overskud i deres hus til udlejning, har ikke brug for de penge de kan tjene ved udlejning, men kan i stedet motiveres til udlejning, hvis en lejer kan hjælpe dem med gøremål a la indkøb, rengøring, madlavning, hundeluftning, havearbejde etc.

Voreslejebolig.dk demokratiserer viden om boligmarkedet
Voreslejebolig.dk´s mission er, at demokratisere adgangen til viden om ledige boliger. Det gør vi ved at give alle danskere lige ret til viden om de nye lejeboliger, der udbydes på markedet. Det betyder igen, at alle danskere får lige mulighed for at reagere på viden om de nye ledige lejeboliger, der udbydes.

Der er boligmangel mange steder i Danmark fokuseret på de større byer. Her er fx gode billige lejeboliger, deres vægt værd i guld. Boligmarkedet er desværre ofte kendetegnet ved, at de mennesker der har størst mentalt, socialt og økonomisk overskud i forvejen, også har lettest ved at indsamle information om ledige boliger. Ved at give alle danskerne lige mulighed for, at få viden om de lejeboliger der udbydes, udjævner vi noget af den store forskel der er på boligmarkedet – samtidig med at vi gør det langt lettere for alle danskere at holde sig orienteret om de nye boliger, der udbydes på lejeboligmarkedet.

Sådan indsamler Voreslejebolig.dk viden om ledige boliger
Boligerne på Voreslejebolig.dk stammer fra tre forskellige kilder:
1:
Lejeboligen lægges direkte op af udlejeren selv.
2: Udlejerne  beder os om at sikre at der er en opdateret version af deres ledige boliger på Voreslejebolig.dk.
3:
Vores automatiske robotter screener nettet for ledige boliger, der ikke allerede findes i Voreslejebolig.dk´s søgemaskine. Her medtager vi alle boliger fra kilder, som identificeres som lødige, hvor boligerne er opdaterede. Som en service for vores FordelsBrugere medtager vi i mindre omfang boliger fra betalingsportaler for lejeboliger, hvis vi vurderer at den pågældende bolig, kun ligger på denne portal. Det kommunikeres ekstremt tydeligt over for vores ikke-FordelsBrugere og FordelsBrugere hvis en given annonce linker videre til en anden betalingsportal.

Almindelig bruger versus FordelsBruger
Som almindelig bruger kan du i vid udstrækning anvende Voreslejebolig.dk gratis. Fx kan du altid lægge en annonce gratis op. Hvis du vil have den fulde effekt af Voreslejebolig.dk´s services, kan du opgradere til FordelsBruger, som er en abonnementsbaseret adgang, der løber indtil du stopper den. Som FordelsBruger bliver din profil og anvendelse optimeret på en lang række forskellige måder. Eksempelvis får du som boligsøgende FordelsBruger adgang til det samlede aggregat af boliger, du får fuld adgang til vores notifikations-service, som bl.a. giver dig besked om nye boliger med det samme per mail og du får en bolig-søgerannonce, der bliver kvalitetsstemplet og placeret øverst i søgeresultaterne, så du er blandt de første der ses, når boligudbyderne søger efter boligsøgere.  

Miljø
Voreslejebolig.dk er CO2-neutral - læs mere...

Sikkerhed
Vi er meget proaktive ifht at informere offentligheden og vores brugere om de farer der lurer, når man er boligsøgende. Læs feks. på Snydboligsnyderne.dk om faren for at blive snydt af udenlandske IT-kriminelle.


Adresse:
Voreslejebolig.dk: Social Housing Media ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C


Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på [email protected]oreslejebolig.dk - så vender vi hurtigt tilbage.