Om Voreslejebolig.dk

Vi understreger, at vi ikke formidler direkte kontakt mellem boligsøgere og boligudbydere, at vi ikke har aftaler med boligudbyderne om at formidle direkte kontakt mellem boligudbyderne og boligsøgerne og at at du skal være Betalingsbruger for at få adgang til størstedelen af vores services. Læs mere herunder.

Boligsøgemaskine
Voreslejebolig.dk er en boligsøgemaskine, som forsøger at samle - aggregere - alle ledige lejeboliger, således at du som boligsøger kan holde dig orienteret om hele lejeboligmarkedet. Boligerne i søgemaskinen stammer dels fra en crawling af frit tilgængelige hjemmesider og dels fra boliger, der er lagt op af brugerne selv. Vi hjælper dig, så du ikke skal sidde og holde dig orienteret om udbudte lejeboliger ved konstant at skulle kigge på mange hundrede forskellige hjemmesider - hvilket er en næsten umulig og ekstremt tidskrævende opgave. På boligmarkedet er hastighed vigtigt og vi giver vores boligsøgere lynhurtig information om nye udbudte boliger. 

Automatisk markedsplatform
Voreslejebolig.dk er også en helt automatisk markedsplatform, hvor boligudbydere og boligsøgere kan lægge brugergenereret indhold op i form af boligannoncer eller boligsøgeannoncer, hvor brugere kan tilgå relevante søgeresultater i form af lejeboliger eller boligsøgere og hvor boligsøgere kan modtage kontaktinformationer til de boligudbydere der har oprettet sig direkte i systemet. Omvendt kan de boligudbydere, der har oprettet sig direkte i systemet modtage kontaktinformationer om boligsøgerne via deres boligsøgerprofil. Det er altid gratis at lægge en boligannonce eller en boligsøger-profil op, men den ene part skal betale for at kunne få kontaktinfo til den anden part eller vice versa.

Vi demokratiserer viden om boligmarkedet
Voreslejebolig.dk´s mission er, at demokratisere adgangen til viden om ledige boliger. Det gør vi ved at give alle danskere lige ret til viden om de nye lejeboliger, der udbydes på markedet. Det betyder igen, at alle danskere får lige mulighed for at reagere på viden om de nye ledige lejeboliger, der udbydes. Der er boligmangel mange steder i Danmark fokuseret på de større byer. Her er fx gode billige lejeboliger, deres vægt værd i guld. Boligmarkedet er desværre ofte kendetegnet ved, at de mennesker der har størst mentalt, socialt og økonomisk overskud i forvejen, også har lettest ved at indsamle information om ledige boliger. Ved at give alle danskerne lige mulighed for at få viden om de lejeboliger der udbydes, udjævner vi noget af den store forskel der er på boligmarkedet – samtidig med at vi gør det langt lettere for alle danskere at holde sig orienteret om de nye boliger, der udbydes på lejeboligmarkedet.

Sådan indsamler Voreslejebolig.dk viden om ledige boliger
Boligerne på Voreslejebolig.dk stammer fra tre forskellige kilder:
1:
Lejeboligen lægges direkte op af Boligudbydere selv.
2: Boligudbyderen beder os om at sikre at der er en opdateret version af deres ledige boliger på Voreslejebolig.dk.
3:
Vores automatiske robotter screener nettet for ledige boliger, der ikke allerede findes i Voreslejebolig.dk´s søgemaskine. Her medtager vi alle boliger fra kilder, som identificeres som lødige, hvor boligerne er opdaterede. Som en service for vores Betalingsbrugere medtager vi i mindre omfang boliger fra betalingsportaler, hvis vi vurderer at den pågældende bolig, kun ligger på denne boligsøgemaskine. Det kommunikeres ekstremt tydeligt over for vores ikke-Betalingsbrugere og Betalingsbrugere, hvis en given annonce linker videre til en betalingsportal.

Boligsøger: Ikke betalende bruger versus Betalingsbruger
1: Som boligsøger kan du anvende boligsøgemaskinen således uden at betale: Du kan lave en boligsøger-profil, hvor boligudbydere der er Betalingsbrugere kan modtage dine kontaktinformationer, du får besked om relevante boliger per mail og du kan modtage info om de boligudbydere, der har opgraderet til Betalingsbrugere.
2: Som boligsøger får du disse fordele ved at opgradere til Betalingsbruger: Din boligsøger-profil bliver fremhævet og placeret højere i søgeresultaterne, alle (og ikke kun Betalingsbrugere) vil kunne modtage dine kontaktinformationer via din boligsøger-profil, du får hurtigere mail-besked om de mest eftertragtede boliger, og du får adgang til hele boligdatabasen, som består af webadresser til ledige boliger indsamlet fra alle tilgængelige kilder på nettet.

Boligudbyder: Ikke betalende bruger versus Betalingsbruger
1: Som boligudbyder kan du bruge søgemaskinen således uden at betale: Du kan lave en boligannonce, hvor boligsøgere der er Betalingsbrugere kan modtage dine kontaktinformationer, du får besked om relevante boligsøgere per mail og du kan modtage kontaktinformation til de boligsøgere, der selv har opgraderet til Betalingsbrugere.
2: Som boligudbyder får du disse fordele, når du opgraderer til Betalingsbruger: Din bolig-annonce placeres højere i søgeresultaterne, det bliver gratis for alle boligsøgere at modtage dine kontaktinformationer via din annonce og du kan modtage kontaktinformationer om alle boligsøgere.

Betalingsbruger er et abonnement
Når du opgraderer til Betalingsbruger tegner du et abonnement, som du selv skal opsige, når du ikke længere har brug for det længere - fordi du har fundet en bolig eller en boligsøger. Årsagen til at produktet er i abonnementsform er at der store forskelle på, hvornår en bruger finder hvad han søger. Nogle bruger fx 5 dage på at finde en bolig mens andre bruger 2 måneder. Vi har valgt at lave korte abonnementsperioder på en uge, så de der fx finder en bolig hurtigt – i løbet af få dage -  ikke ender op med en resterende abonnementsdel, som de ikke kan anvende.

Sikkerhed
Læs i vejledningen "Brug din sunde fornuft" hvad du bør gøre, og hvad du aldrig bør gøre, når du søger bolig.

Adresse:
Voreslejebolig.dk: Social Housing Media ApS,
Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C
CVR-nummer: 38 85 49 25

Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på [email protected]oreslejebolig.dk - så vender vi hurtigt tilbage.