Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Faaborg

Du har søgt efter boliger i Faaborg. Mere info om lejeboliger i Faaborg .
Du har søgt efter boliger i Faaborg. Mere info om lejeboliger i Faaborg .

Værd at vide når du søger lejebolig i Faaborg

Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.

 

Find lejebolig i Faaborg

Leder du efter en lejebolig i Faaborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Faaborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Faaborg - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Faaborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Faaborg

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Faaborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Faaborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Faaborg?

I Faaborg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Faaborg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Faaborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Faaborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Faaborg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Faaborg ?

Prisen på en lejebolig i Faaborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Faaborg.