Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Hus til leje i Gistrup

Find hus til leje i Gistrup på listen med ledige huse i Gistrup herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Gistrup og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Gistrup. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Huse til leje i Gistrup.
Mere info om hus til leje i Gistrup.
Du har søgt efter Huse til leje i Gistrup.
Mere info om hus til leje i Gistrup.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Hus, som sendes ud til de relevante udlejere i Gistrup. Klik her for at læse mere

Find hus til leje i Gistrup på listen med ledige huse i Gistrup herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Gistrup og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Gistrup. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger hus i Gistrup

Gistrup er en satellitby til Aalborg beliggende i Gistrup Sogn i Aalborg Kommune. Byen er den nærmeste by til Aalborg Universitetskvarter, der blot ligger en kilometer fra Gistrup. Gistrup var tidligere en udflytterlandsby fra Nøvling og daterer helt tilbage til det 13. århundrede. Med opførelsen af jernbanen fra Aalborg til Hadsund fik Gistrup en station, hvilket gjorde at byen voksede fra at være en landsby med meget landbrug til at være en by, der var mere præget af handel. Da jernbanen lukkede i 1969 var Gistrup dog blevet en satellitby til Aalborg, hvilket har sikret vækst i byen, der udover at have flere detailbutikker og specialbutikker også har en stor hal, der hører til idrætsforeningen LKB, der hvert år afholder LKB Cup, en international fodboldturnering for unge op til 15 år.

Gistrup havde i 2011 3.573 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Det er en del af Gistrup Sogn og ligger 10 km fra Aalborg Centrum. Gistrup grænser mod syd op til Lundby Krat, mens Hadsund Landevej løber langs byen. De største gader er Nøvlingvej og Hadsundvej.

 

Ledige hus til leje i Gistrup på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Gistrup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Gistrup. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Gistrup . Du kan se de aktuelle huse til leje i Gistrup herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Gistrup end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Gistrup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Gistrup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Gistrup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Gistrup?

I Gistrup finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Gistrup ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gistrup kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Gistrup ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Gistrup.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Gistrup ?

Prisen på en lejebolig i Gistrup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Gistrup.