Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Hus til leje i Ringsted

Find hus til leje i Ringsted på listen med ledige huse i Ringsted herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Ringsted og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Ringsted. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Huse til leje i Ringsted.
Mere info om hus til leje i Ringsted.
Du har søgt efter Huse til leje i Ringsted.
Mere info om hus til leje i Ringsted.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Hus, som sendes ud til de relevante udlejere i Ringsted. Klik her for at læse mere

Find hus til leje i Ringsted på listen med ledige huse i Ringsted herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Ringsted og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Ringsted. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger hus i Ringsted

Ringsted er en by på Midtsjælland og er den største by i Ringsted Kommune. Før kommunalreformen var Ringsted Kommune en af de største på Sjælland, men kommunen forblev som den var under reformen og hører nu til blandt de mindste kommuner. Ringsted daterer helt tilbage til omkring 1000-tallet og hører dermed til blandt de ældste byer i Danmark. Byens vartegn, Sankt Bendts Kirke, blev bygget af Valdemar Den Store for at ære hans afdøde far og opførelsen af denne var færdig i 1170.

Grundet en række større brande i 1700- og 1800-tallet gik det kraftigt ned af bakke for Ringsted, der på et tidspunkt havde under 1.000 indbyggere. Det blev der dog lavet om på under industrialiseringen og grundet sin centrale placering i Sjælland med kun 60 kilometer til København har byen oplevet en eksplosiv vækst især efter jernbanen blev opført i 1856. I dag er der mere end 20.000 indbyggere i byen og den fremstår på trods af sin historie som en moderne kultur- og handelsby.

Ringsted havde i 2011 et indbyggertal på 21.151 personer. Ringsted kommunes areal er på samlet 295,48 km2.

De vigtigste gader i byen er Køgevej, Sct. Knudsgade samt E20-motorvejen, der deler byen i to.

 

Ledige hus til leje i Ringsted på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Ringsted, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Ringsted. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Ringsted . Du kan se de aktuelle huse til leje i Ringsted herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Ringsted end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Ringsted

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Ringsted. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Ringsted der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Ringsted?

I Ringsted finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Ringsted ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ringsted kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Ringsted ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Ringsted.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Ringsted ?

Prisen på en lejebolig i Ringsted afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Ringsted.