Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Hus til leje i Fredericia

Find hus til leje i Fredericia på listen med ledige huse i Fredericia herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Fredericia og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Fredericia. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Huse til leje i Fredericia.
Mere info om hus til leje i Fredericia.
Du har søgt efter Huse til leje i Fredericia.
Mere info om hus til leje i Fredericia.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Hus, som sendes ud til de relevante udlejere i Fredericia. Klik her for at læse mere

Find hus til leje i Fredericia på listen med ledige huse i Fredericia herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Fredericia og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Fredericia. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger hus i Fredericia

Fredericia er med sine knap 40.000 indbyggere Danmarks 16. største by og hovedbyen i Fredericia Kommune. Fredericia ligger ved Lillebælt og er på grund af sin placering et handelsmæssigt knudepunkt, som en del af Trekantsområdet. Fredericia by bærer stadig den dag i dag præg af at have været en militær fæstning og Fredericia centrum er omgivet af et af de allerbedst bevarede voldanlæg i hele Nordeuropa. Fredericias historie går ikke lige så langt tilbage som nogle af de andre store byer i Danmark, da den først blev grundlagt som militær fæstning af Frederik 3. i 1650. Fredericia har dermed spillet en central rolle i flere af Danmarks krige, blandt andet under Treårskrigen. Da Fredericia blev nedlagt som fæstning i 1909 tillod man samtidig at bygge uden for voldene. Siden da har Fredericia gennemgået en stor udvikling, primært på grund af sin centrale placering i Syddanmark, der giver optimale betingelser for mange virksomheder. Tidligere var Fredericia Banegård en station, hvor togene ikke kørte igennem men derimod kom fra begge sider, og selv den dag i dag er Fredericia en af de vigtigste banegårde i Danmark. Fredericias byudvikling er primært sket i kraft af at mange virksomheder er flyttet til byen, hvilket har givet mange arbejdspladser. Samtidigt har der været mange offentlige arbejdspladser i byen, blandt andet hos DSB, Post Danmark og i Hæren. I dag er Fredericia en moderne handelsby med mange shoppingmuligheder.

Fredericia havde i 2011 39.716 indbyggere. Fredericia Kommune har et samlet areal på 134,36 km2. Fredericia ligger ud til Lillebælt få kilometer fra Lillebæltsbroens overgang til Jylland. De største gader i byen er Indre Ringvej, Vestre Ringvej, Egeskovvej samt Vejlvej.

 

Ledige hus til leje i Fredericia på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Fredericia, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Fredericia. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Fredericia . Du kan se de aktuelle huse til leje i Fredericia herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Fredericia end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Fredericia

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Fredericia. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Fredericia der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Fredericia?

I Fredericia finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Fredericia ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Fredericia kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Fredericia ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Fredericia.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Fredericia ?

Prisen på en lejebolig i Fredericia afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Fredericia.