Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Vanløse

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Vanløse.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Vanløse.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Hus, som sendes ud til de relevante udlejere i Vanløse. Klik her for at læse mere

Find ledige huse i Vanløse. Søger du hus i Vanløse, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Vanløse end huse, så brug søgefunktionen i venstre side. Vanløse ligger vest for København centrum og er en del af Københavns Kommune. Bydelen grænser op til Frederiksberg, så du forbliver tæt på byen. Vanløse har flere gode busforbindelser og metrostationer. Vanløse er et smukt område, beriget med Damhussøen, som skiller Vanløse og Rødovre ad. Damhussøen, og den dertilhørende Damhuseng er et friskt pust i Vanløse, da den ligger åbent og centralt.

Værd at vide når du søger hus i Vanløse

Vanløse ligger vest for København centrum og er med sine kun 6,7 km2 en af Københavns mindste bydele. Man skal dog ikke lade sig påvirke af dette, da den lille bydel er både huser unge, ældre, familier, natursteder og den store Damhussø. Ydermere er der et aktivt restaurantliv og shoppemuligheder. Vanløse grænser op til Frederiksberg, Rødovre og Brønshøj. Der kører både busser, S-toge og metro til og fra Vanløse. 

På blandt andet Vanløse Torv og Ålekistevej ligger der mange butikker, caféer og restauranter. Desuden er et indkøbscenter på vej. 
Af grønne områder har man Damhussøen, Damhusengen og Grøndalsparken tæt ved sig. Mange mennesker dyrker sport her og så er det også et typisk område, som børneinstitutioner tager til.

 

Find hus til leje i Vanløse på voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Vanløse, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse  i Vanløse . Du kan se de aktuelle huse til leje i Vanløse herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Vanløse end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Vanløse

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Vanløse. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vanløse der matcher dine søgekriterier.