Rapportér

Hus til leje, Allerød, Klik her for at se vejnavnPilealle xxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 862687
  • Hus
  • 99 m2
  • 3
  • 15.4.2020
  • 15.500 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Skønt hus med stor have

Beliggende tæt på Allerød Station samt med dagligvareindkøb lige om hjørnet, er dette skønne hus nu til leje. Huset er blevet gennemgribende renoveret i 2015, og står i flot stand klar til en ny lejer. Huset er i 1½ plan samt udført med en mindre, opvarmet kælder.

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj samt videre adgang til huset stuerum. Stuerummet er vinklet, hvilket giver en naturlig opdeling af opholds- og spisestue. Der er fra stuerummet udgang til en god træterrasse, der ligger privat ud mod den store, vestvendte have. Husets køkken ligger i åben forbindelse med stuen og har udsigt over haven. Her er alle hårde hvidevarer samt god skabsplads. I stueplan forefindes endvidere badeværelse med separat brus samt et gæstetoilet.
På husets 1. sal er to soveværelser i god størrelse med loft til kip og skrå vinduer mod haven, der giver et godt naturlig lysindfald.
Kælderen kan tilgås via intern trappe eller den separate indgang på siden af huset. Her forefindes gode vaskefaciliteter samt flere disponible rum til opbevaring. Kælderen er udført med klinker og er opvarmet.

Der er privat indkørsel til huset med god plads til parkering. Husets have er vestvendt og vender ud mod kirken og sognegården i Allerød. Her er separat udgang til cykelsti og yderligere grønne områder.

Udlejes ikke som delebolig.

Klik dig videre og få mere info om lejeboligen...

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Allerød kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Allerød