Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Huse til leje i Sakskøbing

Du har søgt efter Huse i Sakskøbing. Mere info om huse til leje i Sakskøbing.
Du har søgt efter Huse i Sakskøbing. Mere info om huse til leje i Sakskøbing.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Hus, som sendes ud til de relevante udlejere i Sakskøbing. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger hus i Sakskøbing

Sakskøbing er beliggende i det nordøstlige Lolland og var tidligere hovedbyen i Sakskøbing Kommune. Efter kommunalreformen i 2007 er det dog blevet en del af den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Byen fik senest sine købstadsrettigheder i 1270, og var i 1300-tallet møntsted, samtidig med at Christoffer d. 2. boede i byen. Sakskøbings centrum er præget af den gamle købstad, med mange snævre gader og flere købmandsgårde. Omkring centrum er Sakskøbing primært bebygget med parcelhuskvarterer.

Sakskøbing har en række mindre produktionsvirksomheder, der ligger i byens udkandt, blandt andre CD-fabrikanten DanDisc. På grund af sin placering lige ved motorvejen og tæt ved overgangen til Falster er Sakskøbing attraktiv for mange virksomheder, der vil være beliggende på Lolland.

 

Ledige hus til leje i Sakskøbing på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Sakskøbing, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Sakskøbing. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Sakskøbing . Du kan se de aktuelle huse til leje i Sakskøbing herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Sakskøbing end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Sakskøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Sakskøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Sakskøbing der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Sakskøbing?

I Sakskøbing finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Sakskøbing ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Sakskøbing kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Sakskøbing ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Sakskøbing.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Sakskøbing ?

Prisen på en lejebolig i Sakskøbing afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Sakskøbing.