Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Gentofte

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Gentofte.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger huse til leje i Gentofte
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Gentofte.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger huse til leje i Gentofte
Sortér efter
 • Hus til leje i Gentofte

  Villalejlighed med privat solrig terrasse og have: Skøn lys og total gennem renoveret villalejlighed i Gentofte/ Charlottenlund med stor skøn og meget solrig terrasse samt tilhørende privat havestykke. Lejli...
  • 27.000 DKK
  • 177 m2
  • 5
 • Hus til leje i Gentofte

  Smuk Gentoftevilla tæt på de internationale skoler.: Huset er utrolig hyggeligt og funktionelt med mange detaljer.Haven er lukket og skøn. Huset er i 3 plan Stuetagen indeholder 3 dejlige stuer dejligt nyt køkk...
  • 35.000 DKK
  • 224 m2
  • 8

Værd at vide når du søger hus i Gentofte

Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.

 

Find hus til leje i Gentofte på voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Gentofte, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse  i Gentofte . Du kan se de aktuelle huse til leje i Gentofte herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Gentofte end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Gentofte

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Gentofte. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Gentofte der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Gentofte?

I Gentofte finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Gentofte ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Gentofte ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Gentofte.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Gentofte ?

Prisen på en lejebolig i Gentofte afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Gentofte.