Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Huse til leje i Klampenborg

Du har søgt efter Huse i Klampenborg. Mere info om huse til leje i Klampenborg.
Du har søgt efter Huse i Klampenborg. Mere info om huse til leje i Klampenborg.

Værd at vide når du søger hus i Klampenborg

Klampenborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Klampenborg ligger ud til Øresund og har dermed en lang kystlinje, hvor Kystvejen løber langs. Klampenborgs befolkningstilvækst skete som mange andre dele af Storkøbenhavn først rigtigt da jernbanen kom til byen i 1864, da det gjorde det muligt for beboere i Hovedstaden at have sommerresidens i Klampenborg. I Klampenborg finder man blandt andet Bellevue Strand, Bellevue Teatret mens Dyrehavsbakken ligger lige op til byen.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Klampenborg ligger nord for København ud til Øresund, mellem Taarbæk og Skovshoved.

 

Ledige hus til leje i Klampenborg på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Klampenborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Klampenborg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Klampenborg . Du kan se de aktuelle huse til leje i Klampenborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Klampenborg end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Klampenborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Klampenborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Klampenborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Klampenborg?

I Klampenborg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Klampenborg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Klampenborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Klampenborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Klampenborg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Klampenborg ?

Prisen på en lejebolig i Klampenborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Klampenborg.