Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hus til leje, Dragør

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1078793
  • Hus
  • 190 m2
  • 7
  • 36 måneder
  • 1.1.2023
  • 38.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Suveræn beliggenhed i første række til Øresund

En uovertruffen og exceptionel, arkitekttegnet liebhaverdrøm har siden 2020 tonet majestætisk frem som et elegant supplement til de brusende bølger ved Øresunds kyststrækning på det sydlige Amager. Ejendommen ligger selvfølgelig i første række til vandet, og arkitekt Søren Stærmoses formfuldendte vision er blevet vakt succesfuldt til live med et utrætteligt detaljefokus, som sikrer materialevalg og designløsninger fra øverste hylde. Resultatet er et 100 procent vedligeholdelsesfrit hjem af helt ekstraordinær kaliber.

Allerede udefra er der tale om en fuldtræffer, når eksklusiv naturskifer fra Toscana smukt præger facade såvel som tagbelægning. 100 års garanti medfølger til disse ekstravagante sten, som pragtfulde kirker og slotte i Europa normalt har æren af at være beklædt med. Øjet hviler på glasgavlens mørke vinduesrammer, som fuldender udtrykket til perfektion.

Intet mindre end overlegen arkitektur ses også indenfor. Huset er skabt med tanke for den maritime beliggenhed og den hyppige skibstrafik, som på dynamisk vis bliver en del af jeres panoramaudsigt. I forskudt plan smyger stuen sig i forlængelse af køkken-alrummet som en reference til kaptajnens styrebro. Her sidder I behagelig og nyder en gin and tonic med sundet som baggrund og kig til Sveriges skyline i aftentimerne. Massivt, canadisk egetræsgulv fra Kährs breder sig her og fortsætter i resten af hjemmet som en rød tråd, og tilsvarende gælder for de specialimporterede sten fra Provence, der indsvøber biopejsen og fortsætter ufortrødent på blandt andet køkkenets væg. Skræddersyede egetræselementer fra møbelsnedker Jesper Holm træder frem i køkkenet sammen med fem meter lange, børstede aluminiumsbordplader, Quooker og luksuriøse hårde hvidevarer fra Gaggenau.

I badeværelset og vaskerummet er samme antikt-behandlede snedkerløsninger ligeledes synlige. Fingrene stryger desuden over Boffi-armaturet, der er lavet af massivt kobber for at matche kobber-dørgrebene fra Arne Jacobsen. Går I til første sal, fuldendes udtrykket på tværs af etagerne og endda med dobbeltbrus i det luksuriøse badeværelse. Tre værelser er også placeret heroppe, mens en stue afrunder boligen.

Tilbage er blot haven, hvor terrassen forlænger hjemmet som et skibsdæk. Vandet stjæler opmærksomheden, og netop dette er da også beliggenhedens absolutte force. Derudover bør I vide, at hverdagens nødvendigheder er let tilgængelige, mens nærheden til golfbaner, skov og grundejerforeningens tre tennisbaner understreger de optimale forhold for livsnydelse.