Filtrér søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Filtrér søgningSøg

Lejligheder til leje i Brønshøj

Find ledige lejligheder i Brønshøj på listen herunder med lejligheder til leje i Brønshøj. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Brønshøj, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Brønshøj er du kommet til det rigtige sted. Find en lejelejlighed i Brønshøj nu. God fornøjelse.

Lav en boligagent for din nye lejlighed her

Du har søgt efter lejligheder til leje i Brønshøj.
Mere info om lejligheder til leje i Brønshøj.
Du har søgt efter lejligheder til leje i Brønshøj.
Mere info om lejligheder til leje i Brønshøj.

Hvad er en lejlighed?

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

Som lejer i en lejlighed har du ret til at bebo lejligheden og bruge faciliteter i ejendommen som fx loftsrum og gårdhave. Du er ansvarlig for at holde lejligheden i rimelig stand, og betale husleje til tiden.

Nogle af de mest almindelige typer er en-værelses lejligheder, to-værelses lejligheder og tre-værelses lejligheder. Der findes også større lejligheder, såsom fire-værelses lejligheder, fem-værelses lejligheder og helt op til seks-værelses lejligheder eller mere.

Lejlighed i Brønshøj

Hvis du søger en lejlighed i Brønshøj, bør du starte din lejlighedsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejlighed i Brønshøj ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type lejlighed i Brønshøj til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en ny lejlighed i Brønshøj, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejlighed i Brønshøj, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Brønshøj, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig i Brønshøj, lejebolig i Brønshøj, lejlighed i Brønshøj, værelse i Brønshøj, lejelejlighed i Brønshøj, hus i Brønshøj, studiebolig i Brønshøj, villa i Brønshøj, rækkehus i Brønshøj, roommate i Brønshøj eller roomie i Brønshøj.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Guide: Sådan finder du en lejlighed i Brønshøj

Har du brug for hjælp til at finde en lejlighed i Brønshøj? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, lejebolig eller lejeboliger i Brønshøj. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejlighed i Brønshøj!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal lejligheden være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Brønshøj skal beliggenheden være - skal lejligheden ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lejligheden ligge på? Skal lejligheden ligge i naturskønne omgivelser? Skal lejligheden ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejlighed i Brønshøj

Der er mange gode hjemmesider med ledige lejligheder til leje, hvor du kan søge efter lejligheder i Brønshøj.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links:ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejlighed til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejligheder på voreslejebolig.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Brønshøj. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Brønshøj, kan du gøre det via disse links: Bolig i Brønshøj, lejebolig i Brønshøj, lejlighed i Brønshøj, værelse i Brønshøj, lejelejlighed i Brønshøj, hus i Brønshøj, studiebolig i Brønshøj, villa i Brønshøj, rækkehus i Brønshøj, roomie i Brønshøj, boliger i Brønshøj, lejeboliger i Brønshøj, lejligheder i Brønshøj, værelser i Brønshøj, lejelejligheder i Brønshøj, studieboliger i Brønshøj, villaer i Brønshøj, rækkehuse i Brønshøj, huse i Brønshøj, bolig til leje i Brønshøj, lejlighed til leje i Brønshøj, værelse til leje i Brønshøj, hus til leje i Brønshøj, villa til leje i Brønshøj, rækkehus til leje i Brønshøj, studiebolig til leje i Brønshøj, boliger til leje i Brønshøj, lejligheder til leje i Brønshøj, værelser til leje i Brønshøj, huse til leje i Brønshøj, villaer til leje i Brønshøj, rækkehuse til leje i Brønshøj, studieboliger til leje i Brønshøj, ledige boliger i Brønshøj, ledige lejeboliger i Brønshøj, ledige lejligheder i Brønshøj, ledige værelser i Brønshøj, ledige lejelejligheder i Brønshøj, ledige studieboliger i Brønshøj, ledige villaer i Brønshøj, ledige rækkehuse i Brønshøj, boligportal Brønshøj, boligportalen Brønshøj, roommate i Brønshøj og ledige huse i Brønshøj.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en lejlighed i Brønshøj, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje lejligheden. Du kan også bede om at få en fremvisning af lejligheden, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejlighed i Brønshøj, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i lejligheden, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lejligheden eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en bank uden for dit eget land.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en person, som du ikke har mødt fysisk.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejlighed.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har fået lejligheden fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye lejlighed. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Lejligheder i Brønshøj

Hvis du søger lejligheder i Brønshøj, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder i Brønshøj ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder i Brønshøj til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder i Brønshøj, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilke type lejligheder i Brønshøj, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Brønshøj, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Brønshøj, lejeboliger i Brønshøj, lejligheder i Brønshøj, værelser i Brønshøj, lejelejligheder i Brønshøj, studieboliger i Brønshøj, villaer i Brønshøj, rækkehuse i Brønshøj eller huse i Brønshøj.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejligheder til leje i Brønshøj

Hvis du søger lejligheder til leje i Brønshøj, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder til leje i Brønshøj ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder til leje i Brønshøj til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder til leje i Brønshøj, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejligheder til leje i Brønshøj, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder til leje i Brønshøj, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Brønshøj, lejligheder til leje i Brønshøj, værelser til leje i Brønshøj, huse til leje i Brønshøj, villaer til leje i Brønshøj, rækkehuse til leje i Brønshøj eller studieboliger til leje i Brønshøj.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejlighed til leje i Brønshøj

Hvis du søger en lejlighed til leje i Brønshøj, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny lejlighed til leje i Brønshøj ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejlighed til leje i Brønshøj til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en lejlighed til leje i Brønshøj, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejlighed til leje i Brønshøj, du præcist søger. Der findes alle typer lejlighed til leje i Brønshøj, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Brønshøj, lejlighed til leje i Brønshøj, værelse til leje i Brønshøj, hus til leje i Brønshøj, villa til leje i Brønshøj, rækkehus til leje i Brønshøj eller studiebolig til leje i Brønshøj.

Ledige lejligheder i Brønshøj

Hvis du søger ledige lejligheder i Brønshøj, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige lejligheder i Brønshøj ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige lejligheder i Brønshøj til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter ledige lejligheder i Brønshøj, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige lejligheder i Brønshøj, du præcist søger. Der findes alle typer ledige lejligheder i Brønshøj, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger ledige boliger i Brønshøj, ledige lejeboliger i Brønshøj, ledige lejligheder i Brønshøj, ledige værelser i Brønshøj, ledige lejelejligheder i Brønshøj, ledige studieboliger i Brønshøj, ledige villaer i Brønshøj, ledige rækkehuse i Brønshøj eller ledige huse i Brønshøj.

Lejelejlighed i Brønshøj

Hvis du søger lejelejlighed i Brønshøj, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejelejlighed i Brønshøj ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejelejlighed i Brønshøj til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejelejlighed i Brønshøj, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejelejlighed i Brønshøj, du præcist søger. Der findes alle typer lejelejligheder i Brønshøj, og du kan med fordel anvende os, når du søger lejelejlighed i Brønshøj.

Vi har stort set alle typer lejelejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værd at vide når du søger lejlighed til leje i Brønshøj

Bydelen Brønshøj-Husum består sammenlagt af Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Disse tre områder bliver hyppigt betegnet som en sammenhængende enhed og bliver derfor tit kaldt Brønshøj-Husum.

I den centrale del af Brønshøj finder du Brønshøj torv, som emmer af liv og et travlt forretningsmiljø. Her kan du finde mange butikker og hyggelige caféer, hvor man kan få sig en sludder for en sladder. Det er dermed ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da der er rig mulighed for at promenere op ad gaden og få sig en bid mad.

I bydelen ligger der bl.a. også Husumparken, som er en flot grøn oase, der flittigt benyttes af børn og voksne. Af andre rekreative områder i bydelen ligger Utterslev mose og Degnemosen. Om vinteren, når sneen falder, bliver områderne forvandlet til snelandskaber med gode kælkebakker.

I Brønshøj ligger et af Københavns ældste murværker, nemlig Brønshøj Kirke, som blev bygget i 1180’erne. Brønshøj er en gammel og historisk bydel, der har gennemgået en stor udvikling som følge af byens stigende indbyggerantal og vækst. Brønshøj ligger ikke langt fra indre by, men rummer flere parcelhuskvarterer, som giver dig privatliv og ro. Byen egner sig til både unge, ældre og familier

Find ledige lejligheder i Brønshøj. Søger du lejlighed i Brønshøj, får du her et samlet overblik. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Brønshøj end lejligheder, så anvend søgefunktionen i venstre side. Med en bolig I Brønshøj er du stadig tæt på indre by, men har mere luft. Du har derudover gode transportforbindelser, så du kan komme vidt omkring.