Denne Annonce er kvalitetsstemplet og topplaceret og indrykket af en betalende bruger
Rapportér

Lejlighed til leje, Brabrand, Hougårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 961101
  • Lejlighed
  • 106 m2
  • 4
  • 1.4.2021
  • 9.100 DKK
  • 27.300 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Frit indhold. Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold. Alle oprettede brugere kan tilgå boligen, som evt. linker videre til et eksternt website. God fornøjelse!

Billigt. 2 altaner . Fantastisk udsigt

VIGTIG INFORMATION: PRIVAT UDLEJER. Denne bolig er oprettet af en privat udlejer. Det er derfor vigtigt, at du tjekker udlejeren ekstra grundigt ud før du overfører pengene til denne. Læs mere her.

Stor velindrettet 4 værelses lejlighed med stor stue og 3 værelser på 3. sal i den gamle del af Brabrand by, tæt ved søen, og 100 m fra Brabrandstien, ad hvilken man kan cykle til Aarhius på et kvarter. Lejligheden er velegnet til par med stort pladsbehov eller familie med børn. Lejligheden har et fantastisk lysindfald fra store vinduer mod syd og vest. Lejligheden består af en fordelingsgang med adgang til alle rum. Dagligstuen og spisestuen er adskilt med en halvvæg, og selve stuen er sammenhængende med samtalekøkkenet, som inkluderer nyere hårde hvidevarer. Fra stuen er der udgang til 2 store altaner, med Brabrands nok flotteste udsigt over både Brabrand Sø og Årslev Engsø, De store altaner med sol hele dagen, gør lejligheden betydeligt størrere i sommerhalvåret. Desuden indeholder lejligheden et stort toilet med både karbad, bruseniche, VC og kombineret vaskemaskine/tørretumbler, samt tre gode værelser. I entreen er indbyggede skabe. I det store værelse er et spejlskab. Dertil kommer to gode børneværelser/kontorer. Uden for lejligheden findes stort pulterrum, aflåst cykel- og barnevogns-rum og fælles vaskeri. Da der er vaskemaskine m.v. i lejligheden bruges dette næppe. Der er stort grønt område omkring ejendommen, med gode legefaciliteter, lysthus og bålplads, mange kroge med borde og bænke, fodboldbane, legeplads med mange legeredskaber. Der er gratis parkering på ejendommens store parkeringsareal, hvor der på alle tider af døgnet er ledige pladser. Afstanden til motorvej E 45 (Aalborg Kolding) og E 15 (Silkeborg Herniung) er 5 minutters kørsel. Ejendommen har kabelTV, som betales særskilt, hvis man ønsker en af pakkerne. Der er busstop på Silkeborgvej ca. 300 m fra adressen, med 6-8 busser i timen på hverdage . Afstand til god skole er ca. 800 m. Til børnehave og vuggestue er 300 m. En stor Netto på Silkeborgvej er 500 m væk. Lejligheden er ledig fra 1. april.
Hvis interesseret, læg besked på v Vores Lejebolig eller kontakt revisor Jens Thoft for fremvisning.

Obs. Lejemålet har energimærket - D.
Lejemålet har energimærket: Energiklasse D

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Frit indhold. Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold. Alle oprettede brugere kan tilgå boligen, som evt. linker videre til et eksternt website. God fornøjelse!
Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.