Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til leje i Middelfart

Du har søgt efter Lejligheder i Middelfart. Mere info om lejligheder til leje i Middelfart.
Du har søgt efter Lejligheder i Middelfart. Mere info om lejligheder til leje i Middelfart.

Værd at vide når du søger lejlighed i Middelfart

Middelfart ligger på Østfyn. Byen ligger mellem Lillebæltsbroen og Den Gamle Lillebæltsbro, ved Lillebælts smalleste sted. Byens navn stammer fra ’melfar’, som betyder ”farvandet man rejser mellem”, hvilket selvfølgelig hentyder til færgefarten ved Middelfart. Byen nævnes første gang i Kong Valdemars Jordebog i 1200-tallet. Stormanden Niels Bugge blev i 1358 myrdet i Middelfart efter et besøg hos Kong Valdemar Atterdag, og alle byens beboere blev straffet af kongen, som idømte dem, at betale stor bod til kongen hvert år i evig tid. Dette varede helt ind til 1874. Pga. Middelfarts centrale placering med overfart til Jylland, har Middelfart været udsat for mange angreb, bl.a. under Grevens Fejde, Sverigeskrigene og krigene mod tyskerne i 1848 og 1864. Byen har været under stor udvikling siden opførelsen af den første lillebæltsbro i 1935, og har holdt fast i denne udvikling selvom opførelsen af den nye lillebæltsbro i 1970 leder trafikken udenom byen.

Middelfart har 14.781 beboere. Kommunen udgør et areal på 299,93 km2.

 

Ledige lejlighed til leje i Middelfart på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Middelfart, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Middelfart. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Middelfart . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Middelfart herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Middelfart end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Middelfart

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Middelfart. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Middelfart der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Middelfart?

I Middelfart finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Middelfart ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Middelfart kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Middelfart ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Middelfart.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Middelfart ?

Prisen på en lejebolig i Middelfart afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Middelfart.