Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til leje i Helsingør

Du har søgt efter Lejligheder i Helsingør. Mere info om lejligheder til leje i Helsingør.
Du har søgt efter Lejligheder i Helsingør. Mere info om lejligheder til leje i Helsingør.

Find ledige lejligheder i Helsingør. Søger du lejlighed i Helsingør, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Helsingør end lejligheder, så brug søgefunktionen i venstre side.Med en bolig i Helsingør har du bopæl i en hyggelig og idyllisk by tæt på vandet med udkig til sverige. Byen byder på masser af historie blandt andet Kronborg Slot samt et bredt væld af kulturelle tilbud. 


Værd at vide når du søger lejlighed i Helsingør

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

 

Ledige lejlighed til leje i Helsingør på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Helsingør, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Helsingør. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Helsingør . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Helsingør herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Helsingør end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Helsingør

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Helsingør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Helsingør der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Helsingør?

I Helsingør finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Helsingør ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Helsingør kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Helsingør ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Helsingør.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Helsingør ?

Prisen på en lejebolig i Helsingør afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Helsingør.