Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Maribo

Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Maribo.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Maribo.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Lejlighed, som sendes ud til de relevante udlejere i Maribo. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger lejlighed i Maribo

Maribo ligger centralt på Lolland og er et trafikalt knudepunkt for øen. Indtil 2007 var det hovedbyen i Maribo Kommune, men ligger nu i Lolland Kommune. Maribo er en af de få danske købstæder, der ligger midt i landet uden adgang til have eller farvande omkring Danmark. Maribo blev grundlagt i starten af 1400-tallet, samtidig med at Maribo Kloster blev færdigbygget ved landsbyen Skimminge. En del af den gamle købstad i bymidten er bevaret i bymidten, mens udbygningen primært er sket igennem parcelhuskvarterer.

Maribo havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Maribo.

 

Find lejlighed til leje i Maribo på voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Maribo, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder  i Maribo . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Maribo herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Maribo end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Maribo

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Maribo. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Maribo der matcher dine søgekriterier.