Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til leje i Maribo

Du har søgt efter Lejligheder i Maribo. Mere info om lejligheder til leje i Maribo.
Du har søgt efter Lejligheder i Maribo. Mere info om lejligheder til leje i Maribo.

Værd at vide når du søger lejlighed i Maribo

Maribo ligger centralt på Lolland og er et trafikalt knudepunkt for øen. Indtil 2007 var det hovedbyen i Maribo Kommune, men ligger nu i Lolland Kommune. Maribo er en af de få danske købstæder, der ligger midt i landet uden adgang til have eller farvande omkring Danmark. Maribo blev grundlagt i starten af 1400-tallet, samtidig med at Maribo Kloster blev færdigbygget ved landsbyen Skimminge. En del af den gamle købstad i bymidten er bevaret i bymidten, mens udbygningen primært er sket igennem parcelhuskvarterer.

Maribo havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Maribo.

 

Ledige lejlighed til leje i Maribo på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Maribo, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Maribo. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Maribo . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Maribo herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Maribo end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Maribo

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Maribo. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Maribo der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Maribo?

I Maribo finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Maribo ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Maribo kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Maribo ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Maribo.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Maribo ?

Prisen på en lejebolig i Maribo afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Maribo.