Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til leje i Stubbekøbing

Du har søgt efter Lejligheder i Stubbekøbing. Mere info om lejligheder til leje i Stubbekøbing.
Du har søgt efter Lejligheder i Stubbekøbing. Mere info om lejligheder til leje i Stubbekøbing.

Værd at vide når du søger lejlighed i Stubbekøbing

Stubbekøbing er en havneby, der ligger på det nordlige Falster. Tidligere var Stubbekøbing hovedbyen i Stubbekøbing Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 hører den nu til den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Stubbekøbing er Falsters ældste købstad, der allerede modtog sine købstadsprivilegier i 1354. Byens købstadsmiljø er blevet bevaret i en høj grad og byens centrum er primært bebygget med lave borgerhuse. Stubbekøbing har en færgerute, der om sommeren sejler til Bogø og en populær Lystbådehavn.

Stubbekøbing havde i 2011 2.298 indbyggere. Stubbekøbing ligger på det nordlige Falster og har færgeovergang til Bogø i turistsæsonen. Indfaldsvejene til byen er Alslevvej, Orevej og Nykøbingvej.

 

Ledige lejlighed til leje i Stubbekøbing på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Stubbekøbing, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Stubbekøbing. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Stubbekøbing . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Stubbekøbing herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Stubbekøbing end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Stubbekøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Stubbekøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Stubbekøbing der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Stubbekøbing?

I Stubbekøbing finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Stubbekøbing ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Stubbekøbing kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Stubbekøbing ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Stubbekøbing.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Stubbekøbing ?

Prisen på en lejebolig i Stubbekøbing afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Stubbekøbing.