Rapportér

Lejlighed til leje, Vordingborg, Klik her for at se vejnavnVej ikke angivet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 854920
  • Lejlighed
  • 71 m2
  • 3
  • 1.5.2020
  • 6.450 Kroner
  • 19.350 Kroner
  • 6.450 Kroner

71 m2 lejlighed til leje i 4760 Vordingborg

Nu udlejes nyistandsat 3-værelses lejlighed på 71 m2. Lejligheden er beliggende i flot, moderniseret ejendom med gåafstand
til centrum, butikker og transport.

Nyombygget ejendom med markant beliggenhed i Vordingborg, centralt ved byens indfaldsvej.
Til ejendommen hører gode parkeringsmuligheder og flotte fællesarealer. Lejemålet ligger lidt uden for Vordingborg centrum, men kun 1 km. fra byen Ørslev hvor der kan handles lokalt. Bygningen består udelukkende af boliger og opvarmes med fjernvarme.

Vordingborg by byder på et hyggeligt handelsstrøg med spændende butikker, et rigt musik- og kulturliv samt gode cafeer og spisesteder. Lystbådehavnen, Nordhavnen, har gode faciliteter for lystsejlere. Caféer og restauranter bidrager til stemningen i det hyggelige havnemiljø. I disse år sker der en del byudvikling i den sydlige bydel, hvor der bl.a. er etableret en del nye boliger og en kulturarkade, som bl.a. rummer byens nye bibliotek. Lystbådehavnen, Sydhavnen, og det nye erhvervsområde, giver yderligere liv til området. På Ore findes byens bedste - og flere kilometer lange - badestrand. Campingpladsen er beliggende direkte ned til stranden, og er en base for mange gode oplevelser i den omkringliggende natur, der også tæller skovene omkring godset Rosenfeldt. I Vordingborg by finder endvidere en del spændende aktiviteter sted. Danmarks Borgcenter arrangerer hvert år i august borgdage med ridderturneringer, demonstrationer af gammelt håndværk og forskellige opvisninger. Egnsteateret 'Cantabile 2’ arrangerer wavesfestival som er en total teateroplevelse med drama, dans og performance, der finder sted forskellige steder i byen.
Danmarks største børnefestival, Vilde Vulkaner, med leg og musik for unge mellem 6 og 14 år er et årligt tilløbsstykke for 6.000 af landets SFO-elever.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Vordingborg