Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til leje i Tønder

Du har søgt efter Lejligheder i Tønder. Mere info om lejligheder til leje i Tønder.
Du har søgt efter Lejligheder i Tønder. Mere info om lejligheder til leje i Tønder.

Værd at vide når du søger lejlighed i Tønder

Tønder er hovedbyen i Tønder Kommune, der ligger i Sønderjylland op mod den Dansk-tyske grænse. Tønders historie daterer tilbage til 1100-tallet, hvor den gik under navnet Lille Tønder. Tidligere var det en betydelig havneby, men på grund af oversvømmelser var man nødt til at bygge diger i 1600-tallet, der gjorde at den direkte adgang til havet blev lukket. På trods af at Tønder nu til dags er en moderne skole- og handelsby, er bybilledet stadig præget af ældre bygninger fra 16- og 1700-tallet, hvor byen oplevede en stor vækst på grund af knipleindustrien.

Tønder havde i 2011 7.690 indbyggere. Tønder Kommune havde i alt 39.464 indbyggere og dækker et areal på 1278 km2. Tønder ligger mellem Als Fjord og Tønder Bugt. De største veje er Løkken, Kongevej, Grundtvigs Alle og Ringgade.

 

Ledige lejlighed til leje i Tønder på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Tønder, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Tønder. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Tønder . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Tønder herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Tønder end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Tønder

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Tønder. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Tønder der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Tønder?

I Tønder finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Tønder ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Tønder kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Tønder ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Tønder.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Tønder ?

Prisen på en lejebolig i Tønder afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Tønder.