Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Køge

Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Køge.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Køge
Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Køge.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Køge
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Køge

Køge er med sine samlet lidt mere end 35.000 indbyggere det 18. største byområde i Danmark. Køges byområde omfatter udover Køge by også Køge Nord, der er Ølby Lyng og Ølsemagle Lyng, og Herfølge. Køge er hovedbyen i Køge Kommune og ved bunden af Køge bugt. Nogle regner Køge for at være en satellitby til København da byen nærmest hænger sammen med bebyggelsen der følger Køge Bugt Motorvejen ind til København.

Køges historie daterer helt tilbage til 1100-tallet, men byen fik først sin officielle status som købstad i 1288. Flere af de gamle byhuse, der blev bygget efter Køge fik sine rettigheder som købstad, findes stadig i Køges bymidte, og især omkring Køge Torv ligger flere af de gamle huse ved siden af Køge Rådhus og Kong Hans’ Gård, der blev bygget henholdsvis 1550 og 1634. Byens vartegn, Sankt Nicolai Kirke, der blev bygget mellem år 1250 og år 1300, ligger også i bymidten. I nærheden af Kirken ligger Danmarks ældste bindingsværkshus, der blev opført i 1527 og i dag fungerer som en del af Køge Børnebibliotek.

Køge byområde omfatter udover Køge også Ølsemagle Lyng, Ølby Lyng og Herfølge og havde i 2011 35.104 indbyggere. Køge Kommune har et areal på 255,47 m2 og er beliggende ved bunden af Køge Bugt. Både E20 motorvejen og E47/55 har indgang til Køge.

 

Find lejlighed til leje i Køge på voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Køge, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder  i Køge . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Køge herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Køge end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Køge

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Køge. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Køge der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Køge?

I Køge finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Køge ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Køge ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Køge.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Køge ?

Prisen på en lejebolig i Køge afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Køge.