Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i Helsingør

Find din lejebolig i Helsingør på listen med ledige lejeboliger i Helsingør herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Helsingør og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Helsingør. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i Helsingør.
Mere info om lejebolig i Helsingør .
Du har søgt efter boliger til leje i Helsingør.
Mere info om lejebolig i Helsingør .

Find din lejebolig i Helsingør på listen med ledige lejeboliger i Helsingør herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Helsingør og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Helsingør. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i Helsingør

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

Her får du overblik over lejeboliger i Helsingør. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Helsingør. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Helsingør har du bopæl i en hyggelig og idyllisk by tæt på vandet med udkig til sverige. Byen byder på masser af historie blandt andet Kronborg Slot samt et bredt væld af kulturelle tilbud. 

 

Find lejebolig i Helsingør

Leder du efter en lejebolig i Helsingør? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Helsingør der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Helsingør - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Helsingør , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Helsingør

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Helsingør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Helsingør der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Helsingør?

I Helsingør finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Helsingør ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Helsingør kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Helsingør ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Helsingør.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Helsingør ?

Prisen på en lejebolig i Helsingør afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Helsingør.