Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejeboliger i Odense C

Du har søgt efter boliger i Odense C. Mere info om lejeboliger i Odense C .
Du har søgt efter boliger i Odense C. Mere info om lejeboliger i Odense C .

Værd at vide når du søger lejebolig i Odense C

I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.

 

Find lejebolig i Odense C

Leder du efter en lejebolig i Odense C? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Odense C der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Odense C - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Odense C , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Odense C

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Odense C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Odense C der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Odense C?

I Odense C finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Odense C ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense C kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Odense C ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Odense C.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Odense C ?

Prisen på en lejebolig i Odense C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Odense C.