Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Hjørring

Du har søgt efter boliger i Hjørring. Mere info om lejeboliger i Hjørring .
Du har søgt efter boliger i Hjørring. Mere info om lejeboliger i Hjørring .

Værd at vide når du søger lejebolig i Hjørring

Hjørring er hovedbyen i Hjørring Kommune og er med sine mere end 24.000 indbyggere den største i Vendsyssel. Hjørring formodes at være opstået som handelsplads i oldtiden, og byen fik købstadsrettigheder i 1243. Hjørring var dog præget af fattigdom efter reformationen og byen var ligeledes udsat for en række alvorlige brande. Hjørring blev dog amtssæde fra 1794 og har sidenhen udviklet sig til at være landsdelens handelscentrum. Hjørring er en meget velbevaret by og bykernen har således samme struktur i dag som i Middelalderen. Da Hjørring er en gammel amtsby er der gode muligheder for uddannelse i byen.

Hjørring havde i 2011 24.762 indbyggere, mens Hjørring Kommune har et sammenlagt indbyggertal på 67.102 indbyggere og dækker over et areal på 929,58 km2. Hjørring ligger centralt i Vendsyssel, og de største gader er Bispensgade, Skagensvej, Hirtshalsvej og Frederikshavnsvej.

 

Find lejebolig i Hjørring

Leder du efter en lejebolig i Hjørring? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Hjørring der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Hjørring - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Hjørring , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Hjørring

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Hjørring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Hjørring der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Hjørring?

I Hjørring finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Hjørring ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hjørring kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Hjørring ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Hjørring.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Hjørring ?

Prisen på en lejebolig i Hjørring afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Hjørring.