Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Støvring

Du har søgt efter boliger i Støvring. Mere info om lejeboliger i Støvring .
Du har søgt efter boliger i Støvring. Mere info om lejeboliger i Støvring .

Værd at vide når du søger lejebolig i Støvring

Støvring er den største by i Rebild Kommune med knap 7.000 indbyggere. Det er en stationsby med afgange direkte til Aalborg. På grund af sin placering tæt ved E45-motorvejen samt kommunens velvilje oplevet en kraftig stigning i industriområdet i Støvring Syd, hvor flere mellemstore virksomheder har hovedsæde. Den store industrialisering i nyere tid har skabt en masse arbejdspladser, hvilket også har tiltrukket mange familier til byen, hvorfor byen som helhed har gennemgået en stor udvikling med mange nye bebyggelser samt en lang række detailbutikker er åbnet i byen. Derfor har byen også oplevet en kraftig stigning i huspriserne. Udover de mange detailbutikker der er åbnet i byen har Støvring også et gymnasium, Støvring Gymnasium.

Støvring havde i 2011 6.927 indbyggere. Byen ligger nær Rold Skov og har en afkørsel til E45-motorvejen. Støvring ligger cirka 20 kilometer fra Aalborg Centrum. Den største vej i byen er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum.

 

Find lejebolig i Støvring

Leder du efter en lejebolig i Støvring? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Støvring der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Støvring - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Støvring , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Støvring

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Støvring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Støvring der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Støvring?

I Støvring finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Støvring ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Støvring kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Støvring ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Støvring.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Støvring ?

Prisen på en lejebolig i Støvring afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Støvring.