Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i Kalundborg

Find din lejebolig i Kalundborg på listen med ledige lejeboliger i Kalundborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Kalundborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Kalundborg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i Kalundborg.
Mere info om lejebolig i Kalundborg .
Du har søgt efter boliger til leje i Kalundborg.
Mere info om lejebolig i Kalundborg .

Find din lejebolig i Kalundborg på listen med ledige lejeboliger i Kalundborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Kalundborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Kalundborg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i Kalundborg

Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.

 

Find lejebolig i Kalundborg

Leder du efter en lejebolig i Kalundborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Kalundborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Kalundborg - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Kalundborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Kalundborg

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Kalundborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Kalundborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Kalundborg?

I Kalundborg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Kalundborg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Kalundborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Kalundborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Kalundborg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Kalundborg ?

Prisen på en lejebolig i Kalundborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Kalundborg.