Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Korsør

Du har søgt efter boliger i Korsør. Mere info om lejeboliger i Korsør .
Du har søgt efter boliger i Korsør. Mere info om lejeboliger i Korsør .

Værd at vide når du søger lejebolig i Korsør

Korsør er en lille, hyggelig by der ligger på Vestsjælland helt ud til Storebælt. Det er en by med meget kultur og charme og gamle bindingsværkshuse. Havnen er en central del af byen, og området lokker mange turister til om sommeren. Efter nedlæggelsen af færgeruten over storebælt, er byen begyndt at udvikle sig igen. Byen er attraktiv for turister, men også fastboende pga den smukke natur, skov og vand og de 8km lange strande.

Der bor næsten 15.000 indbyggere i byen. Der er vand på begge sider af byen i form af Storebælt og Korsør Nor. Korsør er en del af Slagelse kommune.

 

Find lejebolig i Korsør

Leder du efter en lejebolig i Korsør? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Korsør der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Korsør - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Korsør , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Korsør

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Korsør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Korsør der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Korsør?

I Korsør finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Korsør ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Korsør kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Korsør ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Korsør.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Korsør ?

Prisen på en lejebolig i Korsør afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Korsør.