Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgning

Lejeboliger i Maribo

Du har søgt efter boliger i Maribo. Mere info om lejeboliger i Maribo .
Du har søgt efter boliger i Maribo. Mere info om lejeboliger i Maribo .

Værd at vide når du søger lejebolig i Maribo

Maribo ligger centralt på Lolland og er et trafikalt knudepunkt for øen. Indtil 2007 var det hovedbyen i Maribo Kommune, men ligger nu i Lolland Kommune. Maribo er en af de få danske købstæder, der ligger midt i landet uden adgang til have eller farvande omkring Danmark. Maribo blev grundlagt i starten af 1400-tallet, samtidig med at Maribo Kloster blev færdigbygget ved landsbyen Skimminge. En del af den gamle købstad i bymidten er bevaret i bymidten, mens udbygningen primært er sket igennem parcelhuskvarterer.

Maribo havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Maribo.

 

Find lejebolig i Maribo

Leder du efter en lejebolig i Maribo? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Maribo der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Maribo - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Maribo , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Maribo

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Maribo. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Maribo der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Maribo?

I Maribo finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Maribo ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Maribo kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Maribo ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Maribo.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Maribo ?

Prisen på en lejebolig i Maribo afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Maribo.