Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i Vordingborg

Find din lejebolig i Vordingborg på listen med ledige lejeboliger i Vordingborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Vordingborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Vordingborg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i Vordingborg.
Mere info om lejebolig i Vordingborg .
Du har søgt efter boliger til leje i Vordingborg.
Mere info om lejebolig i Vordingborg .

Find din lejebolig i Vordingborg på listen med ledige lejeboliger i Vordingborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Vordingborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Vordingborg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i Vordingborg

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, der ligger på Sydsjælland. Vordingborg opstod omkring Vordingborg Slot, der blev opført i midten af 1100-tallet. Slottet havde funktion som flådebase og var en del af et netværk af borge, der blev brugt som forsvar mod sørøvere. Vordingborg opnåede Købstadsprivilegier i 1415, men borgerne i Kalundborg havde allerede visse handelsrettigheder fra midten af 1200-tallet. Vordingborg var tidligere overfartssted til Falster, indtil Storstrømsbroen blev færdiggjort i 1937. I starten af 1900-tallet var der under 4.000 indbyggere, hvilket steg til over 11.000 i 1950, en vækst der især kan tilskyndes jernbanen samt industrien, der flyttede til Vordingborg. Vordingborg er desuden præget af mange offentlige institutioner, både indenfor uddannelse samt service og administration.

Vordingborg havde i 2011 11.612 mens Vordingborg Kommune sammenlagt havde 46.075 indbyggere og dækker et areal på 621,00 km2. Vordingborg ligger på Sydsjælland ud til Masnedsund og er forbundet til Falster via Storstrømsbroen. Byens centrum følger Algade, der stammer fra middelalderen. Andre vigtige veje er Færgegaardsvej, Nyraadsvej og Brovejen.

 

Find lejebolig i Vordingborg

Leder du efter en lejebolig i Vordingborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Vordingborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Vordingborg - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Vordingborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Vordingborg

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Vordingborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vordingborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Vordingborg?

I Vordingborg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Vordingborg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vordingborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Vordingborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Vordingborg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Vordingborg ?

Prisen på en lejebolig i Vordingborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Vordingborg.