Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Haderslev

Du har søgt efter boliger i Haderslev. Mere info om lejeboliger i Haderslev .
Du har søgt efter boliger i Haderslev. Mere info om lejeboliger i Haderslev .

Værd at vide når du søger lejebolig i Haderslev

Haderslev har siden kommunalreformen i 2007 været hovedbyen i den sammenlagte kommune Haderslev Kommune. Haderslev har længe været handelscentrum for oplandet og er desuden en af Danmarks domkirkebyer. Haderslev Domkirke, Vor Frue Kirke, blev dog først domkirke efter genforeningen i 1920. Haderslevs historie startede omkring 1100-tallet, og i 1296 fik byen sine købstadsrettigheder. Vor Frue Kirke stammer ligeledes fra 1200-tallet, dog er den flere gange blevet ombygget.

I dag er Haderslev en moderne handelsby, der dog har gjort en stor indsats for at bevare flere af de gamle bygninger i det moderne bycentrum. Den største arbejdsplads i byen er Haderslev sygehus, mens der også er en pæn del industri i byen, især inden for metalvarevirksomheder. Haderslev har desuden en lang række uddannelsesinstitutioner med både gymnasier, teknisk skole og CVU-center med blandet andet sygeplejeuddannelse. Desuden ligger Haderslev Kaserne også i byen, der er hjemsted for Hærens 1. Brigade og Danske division.

Haderslev havde i 2011 21.213 indbyggere. Haderslev Kommune har sammenlagt 56.116 indbyggere og dækker et areal på 701,98 km2. Haderslev ligger ved overgangen mellem Haderslev Dam og Haderslev Fjord.

 

Find lejebolig i Haderslev

Leder du efter en lejebolig i Haderslev? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Haderslev der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Haderslev - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Haderslev , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Haderslev

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Haderslev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Haderslev der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Haderslev?

I Haderslev finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Haderslev ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Haderslev kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Haderslev ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Haderslev.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Haderslev ?

Prisen på en lejebolig i Haderslev afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Haderslev.