Kollegier i hele Danmark

Velkommen til landets bedste oversigt over Kollegier til leje i hele Danmark.

Opret en søgeagent så du får besked
når der kommer nye Kollegier i hele Danmark - klik her...


Se en liste med Kollegier til leje i hele Danmark herunderkollegie til leje - Arne Jacobsens Alle, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har i alt 300 boliger. Kollegiet ligger tæt ved metroen, så man hurtigt kan komme rundt i hele København.

 
kollegie til leje - Lauritz Sørensens Vej, Frederiksberg

Dette kollegie ligger på Frederiksberg og tilbyder eget køkken og bad i alle boliger. Kollegiet har en central beliggenhed nær offentlig transport og andre fornødenheder.

 
kollegie til leje - Frederikssundsvej, Brønshøj

Dette kollegie ligger i Brønshøj og har 101 boliger. Alle boliger har eget toilet og bad og nogle har endda altan eller egen have.

 
kollegie til leje - Nimbusparken, Frederiksberg

Dette kollegie ligger på Frederiksberg og har i alt 41 boliger. Kollegiet har et stærkt socialt sammenvær og der findes forskellige ugentlige aktiviteter man som beboer kan deltage i.

 
kollegie til leje - Hovmålvej, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har både 1- og 2-plans lejligheder. Kollegiet blev opført i 1967 og har masser af natur i nærheden som Amager Fælled og Amager Strandpark.

 
kollegie til leje - Tåsingegade, København Østerbro

Dette kollegie ligger på Østerbro og har i alt 37 boliger. Det er et mindre kollegie med godt socialt sammenhold og fællesskab.

 
kollegie til leje - Ved Mønten, København S

Dette kollegie ligger på Amager og har i alt 175 boliger. Kollegiet har masser af ugentlige aktivitetet for beboerne, hvor man både kan være med til fællesspisning og fredagsbar.

 
kollegie til leje - Langebrogade, København K

Dette kollegie ligger i København og har i alt 28 boliger. På kollegiet kender alle alle og der bliver arrangeret fælles events flere gange om året. Beliggende tæt ved Langebro, er man tæt på det h...

 
kollegie til leje - Telegrafvej, Ballerup

Dette kollegie ligger i og har i alt 262 boliger. Kollegiet ligger tæt på Ballerup St. og uddannelsesinstitutioner. Alle boliger er indrettet med eget køkken og bad og der findes masser af fællesar...

 
kollegie til leje - Rabarbervej, København NV

Dette kollegie ligger i Nordvest og har i alt 143 boliger. Boligerne er lyse og rummelige med eget køkken og bad. Der findes masser af grønne arealer og mange andre fællesarealer.

 
kollegie til leje - Holger Danskes Vej, Frederiksberg

Dette kollegie ligger på Frederiksberg og har i alt 62 boliger. Kollegiet ligger tæt på offentlig transport og tæt ved uddannelsesinstitutioner. Man skal være mellem 18 og 30 år for at bo på kolleg...

 
kollegie til leje - Jacob Lindbergs Vej, København NV

Dette kollegie ligger i København og har i alt 25 boliger. Alle boliger har eget toilet og bad. De fleste af boligerne er på ca. 46 m2. Der er ikke langt til centrum og diverse uddannelsesinstituti...

 
kollegie til leje - Hesseløgade, København Østerbro

Dette kollegie ligger i København Ø og har i alt 83 boliger. Der er kun få minutter til tog og bus, som gør det nemt at komme frem og tilbage i byen. Kollegiet har et fælles vaskeri.

 
kollegie til leje - Brigadevej, København S

Dette kollegie ligger i København og har i alt 219 boliger. Kollegiet ligger centralt med få minutter til metro og byliv. Der er en række fælles faciliteter, som bar, motionsrum og have.

 
kollegie til leje - Følfodvej, København S

Dette kollegie ligger i København og har i alt 56 boliger. Boligerne består både af 1- og 2 værelses boliger. Alle boliger har eget bad, toilet og et trinettekøkken.

 
kollegie til leje - Strandvejen, Charlottenlund

Dette kollegie ligger i Charlottenlund og har i alt 34 boliger. Kollegiet ligger smukt med udsigt til Øresund. Der bliver lagt stor vægt på det dynamiske og stærke sammenhold.

 
kollegie til leje - Universitetsparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 48 boliger. Alle boliger har eget toilet og bad. Der er fælles køkken på hver etage. Herudover er der en gårdhave.

 
kollegie til leje - Spangsbjerg Kirkevej, Esbjerg

Dette kollegie ligger i Esbjerg og har i alt 50 boliger. Alle boliger har eget toilet, bad og køkken. Der er et fælles vaskeri og lokale knyttet til boligerne.

 
kollegie til leje - Hjejlevej, Silkeborg

Dette kollegie ligger i Silkeborg og har både 1- og 2 værelses boliger. Kollegiet ligger tæt på indkøb og centrum. Der er et fællesvaskeri knyttet til boligerne.

 
kollegie til leje - Universitetsparken, Roskilde

Dette kollegie ligger i Roskilde og har i alt 69 boliger. Boligerne har eget toilet, bad og køkken. De er centralt placeret og har hverken langt til indkøbsmuligheder, Roskilde Universitet og grønn...

 
kollegie til leje - Kronborgvej, Thisted

Dette kollegie ligger i Thisted og har i alt 30 boliger. Det er et nyt kollegie, hvor alle boligerne har eget bad og køkken. Der er bl.a. boldbane, bar og vaskeri knyttet til boligerne.

 
kollegie til leje - Boulevarden, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og der er i alt 24 boliger. Kollegiet er fra 1991 og ligger tæt på centrum, indkøbsmuligheder og Aalborg Universitet.

 
kollegie til leje - Myrdalsstræde, Aalborg Øst

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 80 boliger. Alle boliger har eget bad, toilet og køkken. Herudover er der et fælleshus på stue og fælles køkken.

 
kollegie til leje - Absalonsgade, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 30 boliger. Alle boliger har eget bad og køkken. Boligerne ligger centralt i Aalborg og har derfor ikke langt til byens tilbud.

 
kollegie til leje - Øster Uttrupvej, Aalborg

Dette kollegie ligger i Aalborg og har i alt 150 boliger. Kollegiets boliger er billige og deler bad, toilet og køkken. Herudover deles værelserne om en opholdsstue.

 
kollegie til leje - Skelbækvej, Hjørring

Dette kollegie ligger i Hjørring. Alle boliger har eget bad og køkken. Der er have, vaskeri og cykeparkering knyttet til kollegiet.

 
kollegie til leje - Vibehaven, Rønne

Dette kollegie ligger i Rønne og har i alt 38 boliger. Boligerne er alle 28 m2 og har eget bad, køkken og toielt. Der er fælles vaskeri.

 
kollegie til leje - Smålandsvej, Rønne

Dette kollegie ligger i Rønne og har i alt 27 boliger. Alle boliger har eget køkken, toilet og bad. Der er tilkoblet fibernet til kollegiet. Der er aflåst rum til cykler og knallert.

 
kollegie til leje - Østervang, Rønne

Dette kollegie ligger i Rønne og har i alt 60 boliger. Alle boliger har eget køkken, bad og toilet. Der er fælles vaskeri samt skur til cykler og knallert.

 
kollegie til leje - Blegdamsvej, København Østerbro

Dette kollegie ligger i København og har i alt 105 boliger. Kollegiet ligger ved siden af Trianglen og har derfor kun få minutter til indre by og Københavns uddannelsesinstitutioner. Alle værelser ...

 
kollegie til leje - Nørre Allé, København Nørrebro

Dette kollegie ligger i København N og har i alt 47 boliger. Kollegiet lægger stor vægt på det sociale og har flere internationale beboer. Værelserne deler køkken og stue.

 
Flere Kollegier i hele Danmark...


Præcisér din søgning:


    Se også:

    Kollegie søges i hele Danmark...
    Erhvervslokaler til leje i hele Danmark - kontor, klinik, værksted, butik mv.

    Find lejebolig - oversigt
    Om søgning efter Kollegie