Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Ballerup

Du har søgt efter boliger i Ballerup. Mere info om lejeboliger i Ballerup .
Du har søgt efter boliger i Ballerup. Mere info om lejeboliger i Ballerup .

Værd at vide når du søger lejebolig i Ballerup

Ballerup er en forstad til København med knap 40.000 indbyggere. Det er ligeledes hovedbyen i Ballerup Kommune, der var en af de få kommuner i Storkøbenhavn der ikke blev påvirket af kommunalreformen i 2007. Ballerup er delt op i flere bydele, og har både store boligområder med flere karréejendomme, områder med socialt boligbyggeri og store industriområder uden for byen.

Frem til 1800-tallet var Ballerup kendetegnet ved at være et landsbysamfund, men derefter begyndte byen at udvikle sig i kraft af sin placering tæt på Hovedstaden. Ballerup voksede sig i den periode fra landbruget til at være en udpræget industri- og serviceby. Efter Ballerup fik en station på Frederikssundbanen i 1879, blev byen hurtigt det trafikale og økonomiske knudepunkt i området. Herefter var befolkningstilvæksten nogenlunde konstant, indtil S-toget til Ballerup blev introduceret i 1949, hvorefter befolkningstilvæksten blev eksplosiv. Ballerups indbyggertal blev således næsten tredoblet fra 1960 til 1970. Siden da har indbyggertallet kun været svagt stigende, og Ballerups udvikling har i stedet været rettet mod at skabe gode rammer for de nuværende beboere samt tiltrække arbejdspladser i byens industrikvarter.   

 

Find lejebolig i Ballerup

Leder du efter en lejebolig i Ballerup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Ballerup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Ballerup - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Ballerup , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Ballerup

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Ballerup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Ballerup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Ballerup?

I Ballerup finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Ballerup ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ballerup kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Ballerup ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Ballerup.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Ballerup ?

Prisen på en lejebolig i Ballerup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Ballerup.