Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Gentofte

Du har søgt efter boliger i Gentofte. Mere info om lejeboliger i Gentofte .
Du har søgt efter boliger i Gentofte. Mere info om lejeboliger i Gentofte .

Værd at vide når du søger lejebolig i Gentofte

Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.

 

Find lejebolig i Gentofte

Leder du efter en lejebolig i Gentofte? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Gentofte der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Gentofte - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Gentofte , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Gentofte

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Gentofte. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Gentofte der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Gentofte?

I Gentofte finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Gentofte ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gentofte kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Gentofte ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Gentofte.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Gentofte ?

Prisen på en lejebolig i Gentofte afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Gentofte.