Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Greve

Du har søgt efter lejeboliger til leje i Greve. Herunder finder du alle de aktuelle lejeboliger i Greve lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om lejeboliger i Greve
Du har søgt efter lejeboliger til leje i Greve. Herunder finder du alle de aktuelle lejeboliger i Greve lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.Mere info om lejeboliger i Greve
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejebolig i Greve

Med Greve kan både menes Greve Kommune eller Greve Strand, der er en forstad til København og i øvrigt findes i Greve Kommune. Bydelen Greve Strand er ligeledes en del af Storkøbenhavn og har ca. 45.000 indbyggere. Hundige og Karlslunde findes indenfor bydelen Greve Strand.

Greve Kommune har ikke altid været en del af Storkøbenhavn, men var i 60'erne og 70'erne præget af landbrug og mindre landsbyer, mens området i dag fremstår moderne med primært ejerboliger i pæne villakvarterer.

Der findes S-togs stationer i Hundige, Greve og Karlslunde og kommunen er dermed godt forbundet med resten af Storkøbenhavn.

 

Find lejebolig i Greve

Leder du efter en lejebolig i Greve? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Greve der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Greve - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Greve , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Greve

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Greve. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Greve der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Greve?

I Greve finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Greve ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Greve kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Greve ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Greve.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Greve ?

Prisen på en lejebolig i Greve afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Greve.