Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Hørsholm

Du har søgt efter boliger i Hørsholm. Mere info om lejeboliger i Hørsholm .
Du har søgt efter boliger i Hørsholm. Mere info om lejeboliger i Hørsholm .

Her får du overblik over lejeboliger i Hørsholm. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Hørsholm. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Hørsholm har du bopæl i en skøn by i nordsjælland. Der er rig mulighed for shopping og kulinariske oplevelser samt har du nem tilgang til København via både motorvej og offentlig transport. 


Værd at vide når du søger lejebolig i Hørsholm

Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland med hurtige forbindelser ind til centrum af København. Byen er stemningsfuld og idyllisk.

Hørsholm er en moderne by, der samtidigt har flere gamle byggerier, der spæder til byens hyggelige karakter.
Naturen i Hørsholm og i de omkringliggende nabobyer gør også Hørsholm til en dejlig by at bo i eller at besøge.

I Hørsholm finder du en masse butikker inde i centeret Hørsholm Midtpunkt samt i den tilhørende gågade. Det er også her i byen, der sker mange kulturelle begivenheder, da Hørsholm bibliotek, som lægger hus til mange fede ting og sager, er placeret her. Du kan eksempelvis opleve teaterstykker og intime koncerter.

Hørsholm har i særdeleshed en del smukke steder, som du bør tage ud at se. Du kan eksempelvis ligge et besøg forbi Hørsholm Kirke og de tilhørende smukke omgivelser. Kirken er omgivet af vandet i Hørsholm Slotshave. Det er et eventyrligt sted med en god historie tilknyttet.
Derudover har Hørsholm en helt masse hyggelige spisesteder, og lige udenfor Hørsholm finder du Rungsted Havn og strand, hvor der i særdeleshed er gang i hyggen!

 

Find lejebolig i Hørsholm

Leder du efter en lejebolig i Hørsholm? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Hørsholm der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Hørsholm - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Hørsholm , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Hørsholm

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Hørsholm. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Hørsholm der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Hørsholm?

I Hørsholm finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Hørsholm ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hørsholm kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Hørsholm ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Hørsholm.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Hørsholm ?

Prisen på en lejebolig i Hørsholm afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Hørsholm.